Misslyckat eller lyckat?..avgör själv!

Hemma igen efter en biokväll med josefin! Vi hade det riktigt trevligt men stresseigt...i onödan!!
Det började med att vi direkt går och köper biljetter till 20.40 bion (sommaren med göran) Då kanske klockan var runt halv sju så vi hade iaf gott om tid till att kolla runt i lite affärer och sedan äta middag. Men sen gick nått fel... När vi var inne på h&m så säger Josefin; Bion börjar om 20 minuter!! Och vi hade inte ätit än så vi fick skit bråttom och sprang till matstället och stressade oss igenom en god middag (den blev ju inte så god med tanke på att vi slängde i oss den). Klockan var 37 när vi hade ätit klart så vi sprang iväg mot biografen eftersom filmen bärjade 40. Fast eftersom det ändå bara är reklam typ 10 minuter i början så ställde vi oss i kön till popcornen för att köpa med oss lite sånt in. När vi äntligen var klara att gå in vid ungefär 50 så ser vi att de har spärrat av... men så ser vi nån snubbe som jobbade där så vi ropade på honom.

- Vi är lite sena men vi ska på den här. (visar biljetten)

-hmm.. ni är snarare tidiga! Den börjar inte förrän om 50 minuter men vi släpper in 10 minuter innan så kom tillbaka då.

 

gaaah!! så typiskt! Här har vi stressas oss till döds och så hade vi kollat fel på en timme -.-

Menmen om man ser de positiva i de hela så missade vi ju inget iaf, inte ens reklamen men den är ju mkt att se.. Filmen var faktiskt hyfsat bra ändå, lite smårolig sådär.

Men eftersom de är skola imorrn så ska jag hoppa i säng snart  men först så har vi min outfit för kvällen.




dröm söta drömmar nu!
ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0