Hiss eller diss?

Testade på att ha mittbena idag, fick ingen bra bild på det men man ser lite iaf ;)
Så vad tycker ni, hiss eller diss?





sämst uppdatering (!)

oj första inlägget för idag och klocHar inte tagit mig tid att sätta mig här förrän nu, men så kan de bli.. aja anledningen till att jag inte uppdaterat idag är helt enkelt så att jag inte hunnit med det. Kom hem från skolan ungefär vid fyra på eftermiddagen och då var jag tvungen att sätta mig och plugga på massa noter och skit som vi har prov/förhör på imorrn, och hade inte tränat nånting så de var lika bra att få de gjort. Sen när jag var klar med det så ringer farmor och säger att hon vill låna min gamla mp3, så då kom hon över och ville ha hjälp med att lägga in låtar, det gick väl ganska snabbt. Det som tog tid var att få henne att förstå hur man använder den! Vet inte hur lång tid de tog..fick förklara samma sak 10 000 gånger. Men tillslut så gav hon upp och skulle "träna" på det hemma (hon ska operera foten imorrn och vill inte höra när de sågar i den, de kan man ju förstå!) När hon hade gått igen så var de dirket iväg på träning. Efter den har jag ätit och sedan behövt räkna lite matte..

där har ni en liten förklaring på mitt dåliga uppdaterande idag men får va duktigare imorrn (:kan är över tio, skärpning!

...

Nu har jag kollat klart på nemo, haha! var lite kul faktiskt. Nu sitter jag istället och kollar på gamla filmer som jag och mina komisar har spelat in, störda filmer de där! Kommer inte komma upp här ;P bl.a hittade jag intervjuer på dom i tokio hotel (?) jag dör! hahah. Och massa skumma reklamfilmer ;P

Menmen dom kommer som sagt inte upp här, skulle bara skämma ut mig en aning!
haha även fast de var kanske 2 år sedan, får väl se hur de blir i framtiden, kanske lägger upp nån då, vem vet?...

hade tänkt ladda upp några låtar här men de vägrar funka så de får väl bli en annan gång ;)
Ni kan istället få en bild.. tänkte jag säga men de funkar inte heller -.- hatar när saker ska hålla på och krångla när man vill eller behöver använda det! Men de finns väl inget jag kan göra, oteknisk som jag är... hehe eller enligt en viss person är jag himla teknisk, anledningen till att hon tyckte det var att jag hittade knappen som man sätter på hårfönen med (?) men man kan ju se de lite som man vill.  Haha hon måste iaf varit extremt oteknisk. 

Nu ska jag väl byta om och lite sånt, är ju ändå skola imorrn, suck!'
Kanske slänger in ett sista inlägg sen men annars så  är det gonatt nu.







Söndag

Nu sitter jag hemma i mitt rum igen, riktigt skönt faktiskt. Lite finare och lite bättre ser de ut nu än vad de gjorde igår innan jag åkte, tog faktiskt och städade det, trots att jag mår illa osv..men kände att jag inte pallade ha de stökigt o tråkigt! Så nu är de iaf rent och fint :)

Ikväll blir de som sagt en filmkväll, har tänkt att försöka få tag på "hitta Nemo" haha lite töntigt kanske men den är lite småsöt och känner för att kolla på den, Doris är favoriten :P

Men nu ropar min mage på mat så ska gå och äta lite, puss




förkyld?

blev inte så många uppdateringar igår men de beror på att jag inte är hemma och mitt internet var skiit segt! Så jag orkade inte sitta och kriga med det hela kvällen. Nu ska jag iaf försöka få upp ett ltet inlägg! Sitter just nu omringad av 2 småkillar. hehe dom tjatar på att jag är tråkig som sitter här, och säger att vi måste gå ner och leka me lego.. har faktiskt ingen lust me det nu, är sjukt trött och känner mig förkyld -.- Har ändå spelat lite spel och sånt med dom så de får räcka. Aja snart ska vi åka över till mormor på lunch och sen åker vi hemmåt igen.

Eftersom jag känner mig så pass seg så funderar jag på att bara hoppa i myskläderna och kolla på en film med en kopp te när jag kommer hem. Men lite bloggande hinner jag nog me.




ungefär såhär känner jag mig just nu...


testat yoga...

... och de var ju verkligen skit kul.. eller inte! så sjukt tråkigt står typ barach sträcker på sig och andas(?) och va kallade dom positionerna då?.. kommer inte ihåg så många men bl.a "krigaren nr 2" och "neråtstående hund" eller nått. Hur låter de egentligen? aja alla får ju hålla på med vilken sport de vill (om man nu ens får kalla de sport) visst de kan säkert vara jobbigt och så om man håller på länge men de var verkligen inte kul.. de ända plusset var att det var ganska mörkt i rummet och mysiga lampor och ljus stod runt om på golvet.

Men nu kanske nån undrar vrf jag testade? aja om de inte är de så får ni veta ändå. De var mamma som ville att ja skulle med, så hon väckte mig vid 9 och de började tio. Ville egentligen skita i det och sova längre istället men eftersom jag redan blivit väckt så skulle jag inte somna om igen så kunde lika gärna följa med, det var ju ändå gratis så.


euw?


När vi väl kom hem så märkte vi att vi hade glömt nycklarna hemma så vi var utlåsta, det var bara johanna som var smart och hade med sig nycklar men hon var ute me saga och svarade så klar inte i telefon, så jag blev uppskickad på taket för att försöka komma in genom fönstret men misslyckades totalt..satt nån spärr som jag inte kom åt-.- Taket var tydligen väldigt ömtåligt så jag vågade inte klättra ner igen utan satt kvar tills johanna kom hem igen...




(tagen från taket)

Direkt från Sandviken

Sitter hos mina kusiner i Sandviken just nu. Kom hit i eftermiddags, har firat Leo som fyllt 7 år, tyckte han nyss var en liten plutt men han har redan börjat skolan :o  han fick iaf en pyjamas och 100 kr från oss, får väl hoppas att han gillade det, han sa inget annat iaf! kommer inte riktigt ihåg vad man ville ha runt 7 års åldern. Tror ärligt talat att en pyjamas inte stod högst upp på önskelistan men whatever.

Har tillbringat sörsta delen av kvällen med Leo i hans legohav men även med dom andra små. Tror jag lyckades bygga ihop 2 legobåtar (a) *stolt*

Resten av kvällen kommer jag väl antagligen också sitta inne, är inte här så ofta så känner ingen.




haha hittade snyggaste lampskärmen här för ett tag sen, gammla kort på.
Haha lilla jag fick också vara me ;P


Mysdress

shit va varmt de är här inne! måste nog öppna upp om ja ska kunna sova hä snart. Har känts varmt hela dagen, lite skumt egentligen för om man kollade på himlen så såg de inte speciellt varmt ut men när jag gick runt i stan så ångrade jag verkligen att jag tog jeans! skulle kunna tagit shorts eller iaf tunna leggins. Men nu ska jag inte tänka på de kan ändå inte ändra nått..

Men iallafall tänkte ladda upp bild på mysdressen jag köpte idag.



Så nu har jag äntligen nått skönt att gå runt i här hemma på kvällarna. Pappa borde vara glad också, han slipper att jag springer och lånar stora mysiga tröjor, eller nja de kan ja inte lova men de blir iaf inte lika ofta (a)


Dagens

Hittade de här inlägget i utkast nyss, trodde jag hade laddat upp de. Fast nu om jag tänker efter så blev de stressigt i morse så stängde nog bara ner allt om jag inte minns fel(?) aja här var iaf min outfit för idag.



jeans-gul&blå
linne-don't remember
cardigan-hm
rosettdiadem-don't remember
pärlarmband-från malin (italien)
svart armband-spanien

 

haha kolla min lilla nasse som jag gjorde för flera år sedan, den sitter så fint i hallen :P


Hemma från stan...

...eller ja de var ju ett tag sedan nu men iaf. Idag fick jag faktiskt med mig nått hem (: fast de var bara en mysdress och lite smink. Sminket från make up store som jag brukar använda var slut i hela stockholm tydligen så var tvungen att köpa annat .. buhu :'( Men får köpa de jag vill ha vecka 40 istället då de får in nytt! Letade även ihjäl mig efter en längre kavaj men hittade ingen som funka ..-.- antingen var dom för stora eller dyra eller så var de fel modell så jag får väl försöka fortsätta leta nån annan dag! Åkte in med mamma även idag men hon skulle iväg och göra lite annat så jag gick runt själv, kände faktiskt att det är riktigt skönt att shoppa själv, kolla på precis de man själv vill och ta allt i sin egen takt. Ett måste är att köpa nya kläder så ska nog göra de för mig själv nån dag (a) hehe inte för att de är tråkigt med sällskap, det är nog egentligen roligare fast om man väl har bestämt sig för att bara shoppa en massa nytt så känns de lättast själv ;)

Jag är redan trött.. det är väl nu jag verklligen känner av att jag ska öka mina sömntimmar, 6 timmar räcker inte.. aja så jag tror faktiskt inte jag pallar göra nått speciellt ikväll utan har köpt hem en ben&jerry, så ska äta den och kanske kolla på nån film.


Nu ska jag vara riktigt snäll mot Malin tänkte jag ;p hon är nämligen på cup och har bett mig att gästblogga så ska ta och göra de nu.


Lunchar hemma

Hej på er!

Sitter faktiskt hemma nu sådär mitt på dan. Skolmater suger som vanligt och ja va riktigt hungrig, eftersom de bara tar runt 10 miuter att gå så kan man ju lika gärna äta hemma istället.

Men nu är de ungefär 20 minuter tills jag börjar igen så måste väl gå om en stund, har 2 lektioner kvar. So och engelska tror ja? aja slutar iaf vid 3 och då ska jag bara hem en snabbis innan jag ska åka in till stan ;) Har ännu inga planer inför kvällen än men får väl se vad som händer.Det är ju ändå fredag så något ska man ju göra! Ska ni göra ikväll då?


Sömn

Tänkte precis säga att jag har bestämt att jag bara ska vara uppe till max tolv på vardagar för att inte bli så trött men räknade just efter hur många timmar jag sover då och kom fram till att de bara är 6! Det är för lite för mig! Vill minst sova 8 timmar för att inte få ångest sen men grejjen är att då måste jag gå och lägga mig tio och nja de kommer aldrig att hända.. Men kanske kan satsa på att ligga i sängen vid elva nästa vecka, kommer säkert inte klara det men jag vill öka mina sämntimmar så jag får skärpa mig. Nu är jag iaf väldigt trött så de blir inga problem att somna ikväll.

Nu blev klockan precis 00.00 så jag ska väl stänga av nu.. Kommer tillbaka igen imorrn ;)


Tipsa mig!

Tog slut på min hårinpackning för några dagar sedan och eftersom jag ska till stan imorrn så tänkte jag passa på och köpa en där. Men problemet är att jag inte har en aning om vilken jag ska köpa... Den jag nyss hade var väl bra men nackdelen var att den skulle sitta i 20 minuter, lite jobbigt sådär så vill hellre ha en med kortare verktid.

Så om ni har nått förslag på någon bra hårinpackning så lämna gjärna det ;)





Navelpiercing?

Har funderat på att pierca min navel ganska länge nu, men har inte fått göra de förrän nu. Ända villkoret är att jag betalar själv men det kostar ändå bara runt 600:- så det går bra. Tror nog att jag kommer göra de under hösten.

Tror ni de skulle passa?

 


ska fixa middag!

Knappt så man kan tro men jag ska iaf strax gå ner till köket för att fixa lite tacos till familjen. Får lite hjälp av syrran också så det är iaf tur! Fast tacos är ju inte speciellt komplicerat så ja klarar de ;p Om jag inte gör de blir de väl liv när ja dom kommer hem... så det är bäst att jag går ner nu, annars kommer jag fastna här och syrran kommer göra allt och då kommer jag få skit för de sen.. så vi hörs senare, puss



överfallen?

haha satt just och snackade lite me min syrra och så vänder man tillbaka blicken mot datan och upptäcker...



kaninen har överfallt den! :o Inte okej, undra hur dé hade gått om jag inte märkte honom? haha inget speciellt förmodligen de värsta som skulle kunnat hända var väl att han skulle kissa ner den.. tur att de inte var så!
Han är väl ändå rätt snäll och gör inte sånt.. not. Han e skit elak, blev just biten nu också :( stygg kanin!

minnerna finns alltid kvar...



mkt har man gjort i sitt liv

(bilder från 2006-2009)

Smoothie

Tjenare!

Kom hem från träningen för inte så länge sen och nu sitter jag och dricker en hallon/blåbärs smoothie :)
Riktigt gott sådär efter att man har tränat, haha! Men måste faktiskt redan gå om jag ska få duscha ifred. Bäst att göra de nu då så ingen börjar klaga..

   


Regn=trist,tråkigt,blött...fast mysigt om man är inne!

Då var  man hemma igen efter en blöt (!) promenad me Saga. Tyckte vädret såg helt okej ut så gick bara ut, men där hade ja fet fel! Mindre än halvägs börjar de ösregna, inte precis mysigt! Så vi tog skydd under ett träd ett tag, men de dröjde så himla länge så vi började istället springa från träd till träd. Låter kul huh? nej fy blev bara så irriterad så försökte bara komma hem så fort som möjligt.. och nu är jag ju entligen det.

Ska väl snart börja skriva på nån svenska grejj som jag inte lyckats börja med än, trots vi har hållt på me den två lektioner. Inte så bra, om jag ska undvika stressen så måste jag iaf hänga med på lektionerna...

 

1. Saga
2. hehe vårt lilla gömställe.

Väntar på samtal...

...haha de där lät skumt, aja jag väntar faktiskt på att Malin ska ringa. Ska bara fixa mig och sen hoppa ner i sängen och prata lite med henne. Tycker faktiskt om att ligga och prata i telefon på kvällen innan man ska sova. Det är något jag och Malin gör ganska ofta! Men det är bara trevligt :) hehe vi har alltid nått att snacka om så det är ju egentligen ganska smart att använda en telefon då, eftersom vi inte kan träffas precis hela tiden ;p Hon skulle iaf ringa om typ en halvtimme så ska göra mig i ordning lite snabbt nu, så att jag är klar tills dess. Det blev en sjukt dålig bloggdag ida men så kan de bli.



gonatt!

Ont!?

är typ död just nu ... mina tänder verker som in i helvete! Satte in undre tandställningen idag och det är inte precis skönt-.-
Så eftermiddagen har mest gått ut på att tycka synd om mig själv, haha aja nu försöker jag iaf trösta mig med lite glass framför teven. Linas kvällsbok går på 5.an så sitter och kollar på den.


ojj nu är reklamen slut så ska se klart nu, hej så länge! ;)


Trött?..

Någon mer än jag som är trött?.. Ska snart sova men tänkte bara göra en sista update innan.

Hur ser morgondagen ut då? jo allt blir precis som vanligt igen.. lektionerna börjar, för många läxor att göra och det dröjer väl inte länge innan stressen kommer igen.. De var något som jag hade problem med i våras, stressade mig igenom varje dag i stort sett, kanske inte märktes så mkt utåt utan det var nog mer hemma som de märktes. Det blev bara för mkt med allt som skulle hinnas med och massa så istället blev jag bara irriterad och allt gick fel, hade ingen ork till plugg så det blev alltid att jag gjorde allt dan innan de skulle lämnas in. Tillslut klarade jag inte mer så fick stanna hemma nån dag, och min mattelärare sa åt mig att strunta i matten(?) och ta de lugnt, hon sa att hon redan visste vad jag kunde och att betyget inte skulle sänkas så det var ju iaf bra! Efter påsklovet blev det bättre, då hade jag vilat ut mig en vecka så allt kändes mkt lättare.Ska verkligen försöka att inte hamna där igen men jag har en känsla av att de kan bli svårt..

aja jag slipper iaf börja klockan åtta imorrn som resten av klassen, eftersom jag ska till tandläkaren. Vet inte när jag kommer därifrån men ska iaf vara där 8.50 så lite sovmorgon blir de väl.


Nu orkar jag inte sitta här längre känner bara hur ögonlocken faller mer och  mer neråt så vi får höras imorrn istället!

sovgott<3


Det finns iaf en till som är trött vid den här tiden, min lilla Saga!
haha ja hon har verkligen lagt sig till rätta på sitt speciella sätt ;p


Michael Jackson

okej nu är  jag väl lite efter men jag sitter iaf och lyssnar på några av michael jacksons låtar och jag måste bara säga att han var sjukt bra! Jag har mest börjat lyssna lite nu efter att han gick bort, vilket verkligen var synd... Han var verkligen en stjärna.. rest in peace!









sådär nu kan ni lyssna lite direkt här, tjohoo!

Nu ska jag dra ut puss

Tack! -.-

jaha.. då var man "nyduschad" då... nja inte precis pappa fick just för sig att hälla ut en mugg vatten på mig (?) fråga mig inte varför, hehe eller kanske beror på att jag skvätte lite, men liksom vad får man tillbaka?.. en hel mugg rakt ner i tröjan -.-  men han kommer inte undan, haha ska nog hitta på nått värre! ;P


stackars mig, buhu! :'(


Tjejkväll...

...hur mysigt låter de inte huh? En söndagskväll tillsammans med två underbara vänner, Malin och Maja!

Det var nämligen så att Malin inte mådde speciellt bra idag, inte alls faktiskt! Så jag och Maja började med att åka och kolla när hon spelade innebandymatch runt klockan tre. Tycker dom var riktigt duktiga, vann med 6-3 (?) eller nått sånt :)
aja medans dom höll på så bestämde jag och Maja att vi skulle ha en tjejkväll för att försöka muntra  upp henne. hehe vi sa inget om det, tänkte det mer som någon överraskning eller nått. Så vi ringde hit henne och så kollade vi på en film och åt en massa gott. Det  var iaf riktigt mysigt, tror hon uppskattade det för stunden iaf då hon fick nått annat att tänka på ett tag. Fast tankarna fanns väl där hela tiden men förhoppningvis inte lika mkt. Nu har de iaf gått hem och jag ska väl snart gå och lägga mig tror jag, är faktiskt riktigt trött..



hade egentligen tänkt ladda upp en bild från kvällen men datan är störd så får väl hoppa det!


Gomorron!

hejsan, vaknade ungefär för en timme sedan. Har precis ätit lite frukost och så. Ska snart iväg på träning som börjar halv tolv, så måste skynda mig lite nu. Får hoppas att de går bättre idag! Så det är vad jag ska göra fram till klockan två, det är då den slutar. Tycker egentligen att de är skit jobbigt att ha träning så tidigt, man hinner inte riktigt bli helt pigg än, plus att det är på en söndag, tycker att träningar och läxor och sånt ska gå ut på vardagen så  att man kan göra vad man vill på helgen! Men det går bra, tur att det inte är på lördagar iaf! Hinner ju ändå göra saker på eftermiddagen ;)

måste gå nu så de får bli ett bättre inlägg senare!

puss

...

varför? fattar inte hur vissa människor tänker!
ställer alltid upp för dej gumman, finns här för dej!<3


Grönan

Ja, där har ni anledningen till ännu en dag med dålig uppdatering. Jag har alltså varit på grönan hela dagen idag, hade riktigt trevligt med Jennifer, Veronica och Nathali. Åkte i stort sett allt bortsett från smågrejjerna. Åkte den nya "insane" också, den var väl ganska rolig, tror vi tog oss upp i den 5 ggr eller nått ;p hehe men favoriten är  nog "tilt" och "uppskjutet". Tog färgan därifrån runt halv elva, så kom hem runt klockan tolv. Både Jennifer och Veronica åkte hem ganska tidigt, men de kanske börjar tröttna skulle jag tro eftersom de har varit där över 20 ggr i år!! :o Så jag förstår dom, jag och Nathali stannade iaf kvar, de var vår första gång och eftersom man har betalat för att åka så är de ju de som man vill göra. Vi hade det iaf kul även när dom hade gått, var ganska länge sedan jag umgicks med Nathali så det var trevligt. Har ändå känt henne i tolv år nu ungefär! :)


Grönan är så mkt mysigare på kvällen när det är mörkt :)



mina små söta flickor! Nathali, Jennifer och Veronica.



Kaninis!

Det blev en riktigt dålig bloggdag idag, men har inte hunnit med det helt enkelt!

Satt iaf och gosade lite med syrrans kanin tidigare idag, hehe han är en riktigt söt sak. Men skulle nog aldrig vilja ha en egen. Hur kul kan det vara egentligen? Den hoppar ju mest runt i sin bur och skiter överdrivet mkt, så de luktar ju inte speciellt gott! Men eftersom han inte är min så slipper jag sköta sånt och han står på ballkongen så han besvärar mig inte alls. Tycker lite synd om honom faktiskt.. kanin liksom? kul liv!



en vit, ball, lurvig, söt liten Chippen


snabb update

Idag har de varit riktigt dålig uppdatering men så blir de ibland!
Har ännu inte börjat med lektioner än utan idag fick vi nya skåp och loggbok och sånt.

aja, efter skolan så drog ja nästan direkt in till stan. Haha skulle vara lite sällskap till mamma som skulle kolla ögat. Men hade även tänkt köpa några grejjer, bla kavejen i inlägget längre ner, fast hittade inget av de jag letade efter -.- lite trist sådär men får väl leta vidare ;)

Hinner inte skriva mer nu, ska äta precis.

kanske inte precis ett av de roligaste inläggen men tänkte bara hinna uppdatera lite snabbt ;)


Bilder från idag!

Nu är jag här igen! blev visst lite senare än vad jag hade tänkt men tänkte iaf lägga in lite bilder från idag. Vet inte om jag kommer använda nån av dom vi tog idag till designen, de får vi se.. skulle gissa på att jag tar nya, hehe.






















 ojoj de tog låång tid att få upp dom där! Det får räcka. Är riktigt trött nu så ska krypa ner i sängen!

gonatt<3


20 aug

holaa!

Skoldagen blev precis som väntat (om man ens får kalla det skoldag). Lyssnade först på rektorn som konstigt nog mest snackade om sig själv (?) berättade om att hon varit på bild i tidningen och att hon haft ont i ögat o massa sånt?...skumt, vrf sa hon de lixom? aja skit samma, efter så var de bara en snabb "samling" fick nytt schema och lite sånt. Sen så var de slut för idag.. hehe så de var inte precis en jobbig första dag.

Nu sitter jag och väntar på en vän(ni kan ju gissa vem? :P) haha vi ska iaf åka till några klippor vid vattnet och ta lite nya foton till våra bloggar. Designerna som vi har nu är bara för tillfället. Ska byta så fort jag har fått ihop en ny, är inte så bra på de där så om det är nån som vill hjälpa så säg gärna till (a)

hörs när jag kommit hem!


Skola snart...

jaha nu är det helt slut, sommarlovet. Känner att jag tjatar om de där hehe, men e de så konstigt?
Jag har iaf gjort mig klar så om kanske 10 minuter går jag för att möta upp Malin som vi brukar. Kommer nog kännas konstigt att komma tillbaka nu efter 2 månader eller vad de är.. Det är lite nya grejjer också, de har byggt om, alltså flyttat upp biblioteket till loftet för att bygga nya klassrum till sexorna som nu också ska börja -.- , r.i.p loftet :'(

Jag antar att vi inte kommer vara där så länge idag iaf! kanske bara nån timme. Så det är ju skönt, efter ska jag bara hem en snabbis och städa klart de jag inte hann me igår och sedan drar jag till ett bad tror jag, vet inte om de blir nått bad men det är ju alltid kul att bara vara där (:



Outfit för idag!

Låten

Nu har jag äntligen gjort mig klar för sängen, ska bara fixa mina naglar lite...
Jaha då var sista dagen på sommarlovet slut..de har verkligen gått sjukt snabbt :( Känns inte alls som jag har hunnit me de som jag ville.. Jag känner mig inte sådär jätte nöjd med de här lovet, de kunde verkligen varit mkt bättre! Helt ärligt tror jag att det här var ett av de tråkigare loven på länge...eller okej, såklart jag har haft kul osv men det är bara de att jag hade förväntat mig så mkt och så blir de inget av allt.. Men det är väl så typiskt mig, ska alltid hålla på att förvänta mig för mkt, när jag väl inte tänker på saker så blir de oftast jättebra. aja jag säger gonatt nu, måste vara pigg imorrn, fast börjar inte förrän klockan 10.30 men ändå.



Sitter och lyssnar på den här låten, tycker faktiskt den är riktigt bra.
Gillar ni den?

Första träningen avklarad.

Rubriken säger väl allt? Jag har alltså varit på den första gymnastikträningen efter sommarn idag. Det var inte precis den roligaste träningen jag varit på men beror väl på att de är den första så man måste ju "mjukstarta" lite. Gick igenom lite nya regler och pratade lite om va vi ska satsa på för tävlingar i höst. Sen vart de mest styrka men även lite andra övningar. De blev inte heller roligare av att de gick skit, menmen de blir förmodligen redan bättre nästa gång..hoppas jag!




Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan alla somnar här hemma!


3 timmars promenad...

...*phuu* är helt slut, har precis kommit in efter en långpromenad fast Saga är nog tröttast av alla 4! Malin och Maya var också med. Vi hade det iaf riktigt mysigt nere vid en brygga en bit härifrån. Eftersom att vädret är sjukt bra så vart det ännu bättre! Det som var lite synd var att vi inte hade tagit med oss badkläder för vattnet var verkligen jätteskönt, så det var bara Saga och Maya som fick njuta av det! aja om vädret är lika bra imorrn så kanske vi drar och badar imorrn efter skolan ;)


haha här ser ni vrf (malins hund) Maya inte är lika trött.. :P
Hon får skjuts en bit pga att hon fortfarande är för liten,
för att gå så pass långt, hon är ca 8 månader bara.

hahah så otroligt söt hon var! Hon nästan sa till när hon var för trött och ville åka.
Hon gick brevid vagnen och kollade upp på den sen när vi stannade hoppade hon nästan upp själv!

Här är lite fler bilder från idag!

     

1. Malin&Jag
2.Malin,Maya,Saga&Jag
3.Maya&Saga
4.Maya<3Saga


men nu måste ja gå och städa -.- inte precis kul men något jag ska göra iaf!
så hörs efter det ;)

Film

De här blir bara ett snabbt inlägg nu innan jag och Malin ska ta och kolla på en film. Vi hade tänkt se 27 dresses, har redan sett den 2 ggr men den är bra så de gör mig ingenting :) Har egentligen inget mer att säga så de får räcka för idag, men är tillbaka imorrn igen!

pussar


Leker lite me camen

hehe här sitter lilla osminkade jag och gör vadå? 












hihi så kul har jag när jag roar mig själv
 och inte har nått bättre för mig för tillfället.


Fast om en stund tror jag att jag ska ta och knalla ner till Malin
ovanligt huh? Tror jag har varit med henne varje dag
sen jag kom hem i onsdags, om jag inte minns helt fel(?)


Shopping nästa?

Hmm.. tänkte precis på att jag verkligen måste åka och shoppa snart, helst någon dag i veckan. Känner att det är dags att bygga upp garderoben med höstgrejjer! På fredag åker jag nog med mamma till stan iaf, så då kan jag ju passa på att shoppa lite, kanske slipper betala när hon ändå e me,haha (:

Kollade runt lite på H&M, MQ och din sko efter jag hade varit hos frisören och hittade en hel del. Jag kände att jag inte orkade prova och hålla på så tänker nog åka tillbaka och köpa de nån annan dag ;)



testade iaf en svart kort kavaj på H&M 299:-
, tycker den var fin så den kanske jag köper iaf!

Va tycker ni, är de något att satsa på?

Då var man brunett igen

Ojdå klockan är redan halv sju och jag har inte bloggat på hela dagen, fy på mej!
Fast de beror på att jag har varit hos frisören och tonat och klippt håret. Hade tid klockan två så gick upp halv tolv. De dröjde kanske nån kvart innan vi började så de blev väl runt kvart över två. De tog ca 2,5 timme, kändes dock mkt kortare men det var ju bara bra.

Jag är iaf helnöjd med mitt nya bruna hår, brukar vanligtvis inte bli nöjd när jag precis har varit hos frisören oftast har jag tyckt att de har klippt för mkt.. men den här gången blev allt bra! Hon tonade bara nu eftersom det inte är en bra idé att färga blekt hår. Hon var även tvungen att pigmentera mitt hår först. Om 2-3 veckor så kommer jag färga mitt hår eftersom toningen kommer försvinna mer eller mindre, fast de kommer jag göra hemma. De hela gick bara på 850:- så det var riktigt bra!

 
Före                                                         Efter

Ja vad ska man säga.. här ser ni ju själva att mitt hår såg förjävligt ut innan jag färgade.
Blev som sagt riktigt nöjd, brunett är mitt "rätta" jag :p haha näe men det ser så mkt bättre ut än förut och kommer bli så mkt skönare nu när jag inte kommer behöva springa och bleka utväxten hela tiden!


Tog egentligen en likadan bild till efter som före men där såg man knappt att de var olika färg konstigt nog så de fick bli en liten annorlunda efter bild.


Går ut...

Nu har jag suttit hemma alldeles för länge! Känner mig extremt rastlös, så snackade precis med Malin så ska strax ut och möta henne, får se vad vi hittar på för skoj. Får passa på och njuta av dom sista dagarna/kvällarna på lovet nu! Kan inte fatta att de bara är 3 dagar kvar (räknat med idag,) man kan nästan säga att det är 2... Men de är väl bara att acceptera och gilla läget... -.- okej de funkar inte att tänka så heller... Redan nästa vecka nån gång kommer allt vara som vanligt igen, långa tråkiga lektioner hela dagarna + 510 läxor varje vecka, inte okej!




Men nu ska ja knuffa undan alla negagtiva tankar och istället skynda mig ut till Malin nu.
Hörs när jag kommer in!

Dagens outfit!



Ballerina skor - Sko punkten
Leggins - Gina tricot
Tubtopp - Gina tricot
Jeansjacka - Jc
Väska - Misako (Andorra)
Svart armband - Spanien
Silver armband - ?
Ring - ?

Nu ska jag dra mig ner till köket för att äta lite ;)


Home!

Nu är jag hemma igen, kom fram till Ekerö ungefär vid elva igårkväll. Vi var ganska trötta alla tre så vi satt mest och pratade gammla minnen, haha men de var riktigt kul faktiskt, vi har ändå delat så mkt. Vaknade väl runt tolv idag och då satte vi oss och åt frukost framför en skräckfilm. Tror den hette "The last house on the left" eller nått sånt, den var ganska bra, iaf de vi såg, filmer började nämligen krångla så vi kunde inte göra annat en att stänga av -.- istället började vi kolla på "Yes man" men den hann vi inte se klart den innan jag och Jennifer behövde ta bussen hemmåt. Så nu hade jag tänkt försöka leta upp den filmen vi såg först och se klart den ;)

Åkte faktiskt direkt till frisören för att färga håret men de var fullbokat och jag hade inte beställt någon tid så fixade en till imorrn istället. Så idag är de min sista dag som ljushårig. hehe får hoppas på att jag blir nöjd fast jag har ju förståss haft mörkt hår i hela mitt liv i stort sett (om man då bortser från de senaste året? eller hur länge de nu kan ha varit) så de borde bli bra..


hehe tog en bild på Jennifer när vi stog och väntade på bussen,
 tror inte hon märkte de men här är den iaf ;)

Middag

Jag har precis varit nere och ätit middag, köttfärspaj,  gottgott. Jag lyckades t.o.m fixa pajdegen :o haha nja okej de är inte precis svårt så de är faktiskt lätt för mig med! aja Nu känner jag mig lite stressad faktiskt, ska nämligen möta upp Jennifer och Veronica i stan och sedan ska vi ta oss ut till Ekerö, ska bli trevligt. E ganska slö just nu men jag känner inte för att slösa bort en av de få kvällarna som är kvar på sommarlovet inne på mitt rum i min ensamhet ;p så de är vad jag har planerat att göra typ nu, ska bara packa ihop lite grejjer så drar jag ner till bussen sen. Om Veronica är snäll så kanske jag får låna hennes data där, haha de e hon säkert men får se hur de blir me det.

Nu måste jag iaf gå så ni får ha de så bra så länge!


Här e pajen jag gjorde degen till!


kram


Mina framtidsplaner som mini..

Nu sitter jag här igen, hehe har faktiskt inte något speciellt för mig alls. Men de e ganska skönt, så kan ju i alla fall passa på att blogga lite ;) de är bra att jag kan roa mig me nått annars knäcker jag bara sönder tårna -.- har sagt åt mig själv tusen gånger att sluta knäcka dom men de blir aldrig så.. Dom kommer ju hänga som kokad spagetti snart. Men det är bara något jag typ gör automatiskt (?)  när jag inte har något för mig, skumt de där!

aja satt just och tänkte på vad jag vill bli och arbeta med sen efter alla år i skolan o.s.v. Helt seriöst så har jag ingen aning.. har inte ens börjat fundera på vad jag ska välja för linje, de måste jag ändå börja göra snart eftersom vi ska söka in till gymnasieskolor nästa termin tror jag.. Jag får allt ta tag i de där nån dag, i alla fall sätta mig och kolla runt på vad de finns för linjer.

Jag kommer ihåg hur jag brukade planera min framtid med mina 2 kompisar Jennifer och Veronica som jag umgicks med vääldigt mkt då, ja när kan de ha varit.. 1an-3an någonstans. Jag umgås ju fortfarande med dom men kanske inte lika mkt, beror nog också på att Veronica flyttade till Ekerö :(

Aja vi hade i alla fall bestämt oss för att bli kända, jag och Jennifer skulle starta en popgrupp som skulle heta någonting i stil med "jennifer x 2" haha riktigt fantasifulla var vi ;P Vi skulle flytta till USA där vi skulle bo grannar, Veronica skulle vara våran personliga kock och laga all mat åt oss, skulle ju vara rätt praktiskt är som sagt inget större fan av matlagning! Vi skulle bo i ett var sitt jättehus med familj, vi ville inte ha någon städerska eller nått sånt utan vi ville göra samma sysslor som "vanligt" folk skulle göra!

Vi skulle också jobba som frisör på deltid och äga en lyxkryssning där vi hade våran salong, även på kryssningsfartyget skulle Veronica stå för all matlagning. Det var hennes största dröm, att bli kock men jag har för mig att hon fortfarande vill bli det. Själv så satsar jag nog på nått annat ;P känns lite för mkt med hela den där planen xP Fast jag älskar fortfarande att sjunga men har inte gjort de för någon större publik, ett bröllopp en gång när jag va runt 7 och sedan en gång för skolan i femman kanske ;)



Här har ni mig som en liten skit runt 5 år.



Skulle vara kul att höra vad ni hade för drömmar som små, hehe så kommentera gjärna :)

puss&kram


söndag

Hejhej (:

Nu sitter jag ensam i mitt rum igen, känns som det var ett tag sen nu. Men egentligen är de inte så konstigt, efter 3 veckor hemifrån så vill man ju umgås med folket igen! Speciellt när de bara är en vecka kvar av sommarlovet -.- usch! Tiden bara flög iväg, känns knappt som jag har gjort något, fast det är klart jag har men ändå.. De ända som är bra med att komma tillbaka till skolan är att få träffa alla!

Hörde förresten imorse att någon hade släppt någon slags granat mitt inne i folkmassan på the voice igår. 26 pers skadades! Några fick t.o.m föras till sjukhus i ambulans. Fattar inte hur snubben tänkte!? Han ville tydligen skapa panik i publiken? vrf?!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite ;)

C'yaa


The voice 09



Nu har jag precis kommit hem till Malin efter en kväll i kungsan. Ja va ska man säga?.. mkt folk?! c.a 50 000 var där :o shiit va trångt de va! Har nog aldrig varit så mkt folk när jag har varit där. Vi lyckades ändå ta oss längre och längre fram, ju mer tiden gick. Slutade med att vi nästan stog framme vid scenen, eller kanske 10 m ifrån. kommer nog inte stå där framöver med tanke på att man knappt kunde ta sig därifrån medan de höll på.  Själva konserten var väl inte precis den bästa heller men de är alltid trevligt att umgås me sina vänner :)

Jag sa ju i förra inlägget att bilder från kvällen skulle komma, men jag tog faktiskt inte en ända.. de blev bara inte så, glömde helt enkelt bort det :o aja får väl bli fler bilder nästa gång!

Är faktisk ganska trött nu, vi ska bara ta de lugnt och kolla på någon film eller nått och äta de som blev kvar av våran Ben&Jerry, mumsigt!

De blir nog inget mer inlägg ikväll/natt så skriver igen imorrn, gonatt!


Klar att åka

Nu har jag precis fixat mig och ska snart ringa Malin och möta upp nåra kompisar och sedan ska vi ta oss till kungsan. De ska bli trevligt, har inte gjort så mkt ida så nått måste jag ju göra. Blev inte precis att vi vaknade vid tolv idag heller, utan vid 13.40 :o tror aldrig att jag har sovit så länge om jag inte varit sjuk.. Fick nästan lite ångest och flög upp och åt frukost. Men de kunde ju vart värre, de är ju egentligen inget att klaga över det är bara så att jag inte gillar att gå upp sent, känns som hela dan redan har försvunnit då.. hehe blir ju inte bättre av att en kompis säger att hon redan hade hunnit fram och tillbaka till Kista centrum och sedan gått runt lite i ett annat köpcentrum och efter de hunnit hem igen, medan vi latmaskar låg och sov ;P

Men nu måste jag ta mig ner till bussen, de ska ju inte behöva vänta på mig hela kvällen!
Bilder kommer senare ikväll ;)

The voice 09 kungsträdgården 18.00-23.00

Gonatt!

Oj nu är klockan redan 5.00 snart :O tiden gick väldigt snabbt, borde ligga och sova nu ska ju ta mig upp imorrn också, fast de blir nog inte så svårt kanske vaknar  runt tolv halv ett om ja har tur. Får hoppas på de iallafall. Har egentligen inte så mkt att skriva nu tänkte mest säga gonatt och så. Är rätt så trött också så orkar ändå inte sitta här länge till.

Men kommer tillbaka imorrn!

sweet dreams

Myskväll

De blev bara jag och Malin ikväll ändå, ingen av oss orkade något annat så de fick bli så. Vi har haft de riktigt mysigt i alla fall :) Sjungit lite sing star och kollat på "sex and the city the movie" med en Ben&Jerry och lite godis som sällskap.

Tidigare idag när vi var nere på ica så ringde min syrra och sa att min hund Saga precis ätit upp 5 skivor kött! stygg vovve :O Vart lite småsur men köpte med mig nytt kött.. Men de var syrran som fick stå för middagen, ganska skönt är inte precis något stort fan av matlagning! Fast nuförtiden så sätter jag inte igång brandalarmet var och varannan gång jag står i köket, var rätt skicklig på det förut..


Har har ni våran kväll sammanfattad i en bild.

Men nu ska jag ta och vara lite social mot Malin ;)

see you



frisör?

Tjenare :)

Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag i mitt rum med Malin som sällskap. Vi har bara varit hemma hos henne och färgat hennes hår eftersom det blev grönt när hon var i Italien och badade massa i poolvatten. Vilket jag verkligen också behöver, inte på grund av klor utan de ser bara fult ut, utväxt och skit.. Men jag har tänkt göra de nästa vecka, så då blir jag brunett igen.

Har inte riktigt bestämt va vi ska hitta på ikväll men föräldrarna e inte hemma så kanske bjuder hit nåra eller nått. Känns i alla fall som att jag inte bara vill sitta och göra ingenting idag. Vi ska väl äta först och sen får vi se ;)
Va ska ni göra denna fredagskväll?

   
Före                                                                        Efter

Är riktigt stolt över mig själv, var väldigt "orolig" över att de skulle bli ojämt eller att jag skulle missa nån del men nejdå de gick bra :D tur för mej!
Malin verkade nöjd hon me och de är ju egentligen de som är huvudsaken.

men nu ska vi ner till ica och handla lite till ikväll, bye


Ny blogg!

Hejsan ;)

Nu har jag äntligen startat en ny blogg, va egentligen tänkt ända sen i våras menmen bättre sent än aldrig :P nu lät ja lite gammalmodig också, aja. De var ungefär ett år sen ja slutade blogga i min gammla blogg, vet inte riktigt varför men de vart väl antagligen tråkigt (?) eller nått. Nu har jag i alla fall tänkt fösöka uppdatera så mkt som möjligt med både, inlägg,bilder och filmer, kanske inte allt på en gång men de kommer väl.

puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0