Sundayy

helu på er! ;)

Söndag igen då, har varit en rätt lugn dag för min del. Som ni redan vet så va jag ju på träning och de gick verkligen pissdåligt. Malins match gick däremot bra, kommer iof inte ihåg resultatet men de vann iaf :)

Kom väl hem runt 5 och har bara slappat med lite musik och försökt rita klart en grafitti bild som ska vara klar imorrn, man kan nog inte kalla den för grafitti men, ni kan ju få se sen.



nya favoriten<3

Så såg helgen ut

hejsan!

blev visst ännu ett litet bloggbreak men nu va de iaf väldigt kort. Hmm.. ni har väl egentligen inte missat så mkt men kan ju dra helgen lite kort, e ju iof en dag kvar men whatever.

Okej vi börjar väl med fredagen då, eller igår kanske ;p aja drog iaf hem till Malin runt halv nio, hämtade upp jos på vägen och sen kom även Tobias, Krippa och Jimmy så då va vi med dom ett tag, var väl lite segt ett tag och sen somnade folk så ja de kunde väl ha varit bättre men de var helt okej ändå. Alla sov iaf kvar, vart lite trångt i malins rum så jag o jos la oss på soffan men de funka de me :)

Idag har de väl inte hänt så mkt, drog hem runt nio för att åka på öppet hus(Klara norra & Nackademin norra) Åkte väl inte förrän runt tolv men. Vi hämtade iaf också upp Jos som följde med. Gillade faktiskt båda skolorna men har fortfarande 2 kvar att kolla på.. Nu på kvällen har Malin varit här, vi har bara tagit det lugnt trötta som vi va eller det är jag iof fortfarande. Vi kollade iaf OTH och åt lite glass, myspys.

Imorrn har jag inte så många planer, ska på träning och sen kolla på Malins match men sen vet jag inte, Jos ville att jag skulle följa med henne och ta lite kort men vi får se ;)

Det var väl i stort sett min helg, blev rätt så lugn men det är skönt de med. Har tyvär inte tagit nåra bilder men det får bli nästa gång ;)

puusss<3


Suur!!!

Ja e så himla sur!!! Arghh, låt mig bara?! Ni förstår väl inte vad jag e sur på men... Tack vara den saken gick plugget åt helvete, så lycka till på kemi provet imorrn-.- gav upp och gick o la mig.. Konstigt nog är jag trött men ska inte sova än på ett tag. Bye

Kort uppdatering

Tjenare, ligger o lyssnar på musik i min varma sköna säng, ska försöka vara duktig och sova vid elva. Har inte varit så noga med det där de senaste dagarna och de har gjort att jag inte vaknar av mitt alarm, inte okej! Har alltså några minuter kvar innan nattlampan ska släckas, vad ska man hitta på?..

Lördagens sysselsättning 04.00

Hinner faktiskt sätta på datan idag, ingen matte så fick sluta 2h och 40min tidigare :D me like!
Men nu känns de lite onödigt att skriva om förra helgen, är ju lika långt till nästa så ni får nöja er med att förra helgen var trevlig, eller ni kan få en liten titt på lördags natten runt 4  då vi kollade på andra avenyn..



1. Det ringer till hans telefon.
2. Han får för sig att telefonen är en orm.
3. Han börjar asgarva åt sig själv.
4. Han härmar ormen.

hahah jag o jos dog när han börja härma ormen, kollade om på den biten 110 ggr, kanske för att vi var skit trötta ;p

aja killen var iaf drogad, så de va väl därför.

Nu blev det ju nästan bara om helgen ändå men whatever, ska väl plocka fram kemi boken snart, yes! -.-

kramar, får väl se när jag hinner logga in igen annars blir de små ipod inlägg ist men det är ju alltidnågot (:


Min lilla tisdag

Phu..! Har haft fullt upp hela dan, skola, no plugg en halvtimme, mötte upp Jennifer för att åka på öppet hus på kunskapsgymnasiet ( tyckte verklige inte om det, kändes helt fel redan utanför), no plugg igen.. Och nu ligger jag äntligen och tar det lite lugnt i sängen. Som ni säkert förstår så har jag inte haft tid att sätta på datan idag men det blir iaf ett inlägg nu från ipoden men ni vet ju va det innebär?.. Inga bilder och helt ihopskriven text. Menmen det får duga. Ska läsa igenom no.n en gång till nu sen får de allt räcka för idag. Vi hörs, kisses!<3

17.08

prov,gymnasium,prov,skola,läxor,stress!!!!

borde inte sitta här nu men gör de iaf man kan ju undra varför?..
Aja hade tänkt blogga lite om min helg som var väldigt trevlig men de får väl bli senare då för nu måste jag ta itu med att hitta lite bra gymnasium som man kanske kan gå på.. är lite sen med de där... Men har iaf 3 st än så länge som jag ska kolla på

* Nackademin
*Mikael Elias
*Internationella kunskapsgymnasiet

Men kanske ändrar uppfattning helt efter att ha varit där så måste hitta fler.. nu,nu,nuu!

Får väl se om jag hinner med nått mer inlägg idag för måste direkt sätta mig och plugga inför no prov sen..

måndag,yey -.-


Ändrade planer

Kom hem för ett tag sen, Malin va jätteduktig :d hehe riktigt billigt var det också, bara 25 kr!? Inte nått rån här inte.


hehe hon tog bara ett där uppe men
lilla jennifer gillar att överdriva (a)

Jag kan berätta att det blir ändrade planer inför ikväll, de vart lite strul så vi drar hem till Malin ist och har det mys, jennifer, malin, nathali och jag, trevligt värre! Tror nog att jag sover kvar där också :)

Men de kommer säkert nått inlägg innan jag drar dit så kika in om ett tag igen ;p


Till bussen

Då har man slutat då, eller va iof nästan en timme sen, grymt skönt! Ska dra ner till centrum och möta Malin sen ska vi hoppa på bussen och åka iväg till veddesta där min lilla vän ska ta massa hål i öronen, heh okej inte massa kanske;p skulle egentligen piercat naveln idag men föräldrar behövde följa med och de kunde inte så vi får se när de blir ;) aja måsta skynda mig ner till henne innan hon blir arg och äter upp mig! Puss

Önskelista

hejjhopp!

Fredag imorrn, redan! Veckan gick verkligen skit snabbt, men det är bara bra. Halvdag i skolan imorrn också, ännu bättre! Slutar alltså efter lunch, härligt. Som det ser ut nu drar några tjejor hem till jennifer i rönninge därefter, vet inte riktigt vad vi ska göra men nått skoj blir de alltid med favoritflickorna :)

Just nu sitter jag och kollar lite på kläder och sånt som jag vill ha när jag fyller år, inte så långt kvar nu. Hehe bäst att säga exakt vad man vill ha ;p

 

har inte kommit så himla långt än, men det här e iaf lite av de som gärna får flytta hem till mig!  

Vet ni nån bra hemsida som jag kan kolla in så lämna det i e kommentar :)

kramar


Kvällsprat om vadå?

Nu blev det ett sent första inlägg idag, men vad gör de? Lite tråkigt kanske men man klarar ju sig,hehe. Aja idag har jag inte haft så himla mkt för mig, mest försökt plugga utan att lyckas, träningen gick skit också, känns som jag bara blir sämre hela tiden...ska skärpa mig på söndag! Har varit riktigt slö hela dan, skönt med helg snart så man kan ha lite kul. Hade tänkt sova nu, vi hörs imorrn ist. Natti! Juste ska hälsa från Josefin också, ett litet önskemål från henne, haha.

ipod touch<3

Häjj!

Nu skulle jag ha släckt för idag för 10 minuter sedan, inte okej! Nu tog jag väl i lite väl hårt? heh men har iaf bestämt mig för att vara uppe till senast 23 på vardagarna den här terminen, brukade bli så himla sent i höstas. Aja nu på kvällen har jag inte gjort så mkt, mest fixat lite saker till ipoden, snart har jag lyrics till alla låtar, wiihoo! Men nu måste jag hoppa ner i sängen, see you all!


Min lilla bebis! (a)


Nervös, or what?

shiiit va nervös man kan vara!? gjorde en fetjävlajätte tjänst till en av mina vänner idag, omg darrade typ från 10 minuter innan till 10 minuter efter. Tur var så funkade det iaf! Hon står i stoor skuld till mig nu! :o hehe nejdå, nu ska jag inte överdriva, men var iaf sjukt nervös..


Lunes

tjohej!

Måndag idag då, men humöret har iaf varit hyfsat inte samma "måndagsdepp"  Finns inte mkt att berätta om idag, har verkligen inte hänt något speciellt alls om man inte räknar med att de började en ny kille i klassen. Utöver det så har allt varit precis som vanligt. ´Kom hem och öppnade direkt upp matteböckerna... skjut mej. Var t.o.m tvungen att skippa träningen, prov imorrn och kan typ ingenting...


Bild från julafton


Bild från nyår, middagen.


Ni fick ju inte se något från julhelgen så lägger iaf upp 2 bilder nu.
Bättre sent än aldrig ;P


Dax för nattmössan!

Hejsan! Ligger nu i sängen och bloggar från min iPod så de kommer inte bli nån bild idag heller.. Får ta och skärpa mig tills imorrn! Har inte alls haft mkt tid att blogga nu i helgen, men har gjort något hela tiden, blev en riktigt bra helg :) Men imorrn e det måndag och skola igen... Snark! Hela 5 dagar kvar till nästa helg. Gonatt

Girlnight!

Tjenare! Fredagskvällen med tjejorna blev toppen bra, hemmagjord pizza, movie, Singstar och en massa bus.Det blev helt klart lyckat, vid halv ett ungefär drog alla utom Malin så vi hade huset för oss själva. Blev film för oss fram till 3 ungefär innan vi avslutade kvällen. Jennifer<3Maja,Mican,Jennifer&Malin (tog tyvärr inga bilder så ni får nöja er med ord)

Bedtime

Ligger just nu och slöar i sängen, är faktiskt riktigt trött. Så för min del blir det strax gonatt. Och imorrn när man vaknar e det fredag igen, tjohoo! Skoldagen är väl inge vidare men det blir en riktig tjejkväll senare, trevligt värre! Bloggar från iPod nu och har fortfarande inte kommit på hur man laddar upp bilder men ska ta och lära mig de snart tror jag ;) ni får sova gott nu så hör ni mer från mej imorrn, kramis

Hemma igen!

vaccinera saga..check!
Gick väldigt bra, hon var hur duktig som helst. Allt va precis som de ska när de undersökte henne också så det kunde inte bli bättre.


Såg den stora hyllan med hundmat..


Vaccineringen


Vägning, 26 kg

Min duktiga lilla flicka :)


kortkort inlägg

Tjenare!

Hade tänkt mej ett längre inlägg än vad de här kommer bli men mamma ropade precis att jag måste följa med till vetrinären och vaccinera Saga, så hinner inte mkt mer än så men hör av mej när jag kommer hem! puss


Första inlägget 2010...shame on me!

ojoj nu var de riktigt länge sen man hörde nått från mej här! :o
har inte alls haft lust...Men blev just jätte sugen på att blogga igen. Hade väl inte riktigt tänkt sluta utan bara ha en paus ett tag men nu får de vara slut på den, heh. Får väl se hur mkt jag hinner blogga, får väl se hur mkt det är i skolan osv. ska iaf inte lova att de blir flera om dan, när jag har lovat nått liknande här på bloggen så har jag oftast brytit det så ni får helt enklet kika in ibland och se om de finns nått nytt ;P

Hade egentligen inget speciellt att blogga om just nu "men jag ville bara visa att jag lever"




Kan ju iaf säga att jag vill ha värme!!


RSS 2.0