Lofsdalen

tjenare!

Sitter just nu i stugan här i lofsdalen, kom fram runt halv två. Är sjukt trött så har inte gjort så mkt mer än fixat liftkort. Sov riktigt dåligt inatt också så det beror väl på det, får ta igen det inatt.

Kvällen blir för min del också lugn, kommer väl förmodligen alla kvällar bli. Sätter mig väl framför melodifestivalen lite senare så att jag har nått att göra iaf ;)

mitt internet är så ortoligt segt, hade tänkt ladda upp lite bilder men orkar inte bråka med datan så de får bli senare eller imorrn.


Sportloov!

..äntligen! Ska bli sjukt skönt med en veckas ledighet utan skola! Drar ju iväg till Lofsdalen imorrn också, borde väl sova nu, ska upp vid 5!? men kan ju alltid sova lite i bilen medans de e mörkt ;)

Spenderade min fredagkväll med min andra halva malin, åkte iväg till kista och kollade på bio "farsan" och ja vad ska man säga?.. den var inget för mig. Killen som satt brevid mig va ju fan roligare än filmen ;P Så sjukt mongo!
Blir lite svårt att förklara men bl.a så dog han av garv typ 24/7, högst av alla och flaxade runt med armarna. Sen så satt han och hans tjej och småsnacka hela filmen igenom, dels sa tjejen att dom va fåglar? Killen började gråta när en hund i filmen dog så hans tjej satt och trösta honom.. och ja en massa mer men pallar inte ta upp allt, kanske inte så svårt att lista ut men vi satt och garva åt dom ett bra tag ;P

aja puss och gonatt! tar med datan så det blir direkt uppdatering från lofsdalen.


hemma..

omg, fy fan va rädd jag var! Har inte varit sådär rädd på länge.. va riktigt nära till tårar. Men han är iaf hittad, tack och lov!

Sitter hemma med spanskan nu.. de går skit. Kunde inte koncentrera mig förut (inte så konstigt) så sitter och försöker knåpa ihop en hyfsad text nu.. får hjälp av en spanjor nu också så det är ett stort + Funderade på att vara sjuk imorrn men skiter nog i det, lovet börjar ju ändå imorrn, men har bara blivit så sjukt skoltrött..


Min dag blev precis värre...

Kusin är borta..<3
familj e ute och letar.. jag och syster lagar mat.
Lycka till med mitt plugg..
hitta honom nu! :'(


hola amigos

-.-

måste plugga.. tänkte precis börja när jag får veta att vi ska dra till farmor, jippie.. Har ju massa spanska skit till imorrn, får väl ta med det. Måste förbi ica också..orkar inte!
e på dåligt humör, bye

nya skor beställda!

har klickat hem ett par ballerina skor från have2have. Har velat ha ett par snarlika från forever21 men hittade nu de här i sverige, de va nog finare också så det finns bara +. Iof finns det ett minus.. de fanns inte i min storlek... så tog en större och en sula, får väl se hur dom sitter sen när dom kommer, annars så såg jag nu att de skulle komma in nya storlekar i mars/april så får väl i värsta fall skicka tillbaka och beställa nya.


från forever21


från have2have


24 februari

onsdag.. snart sportlov!

hej på er! :)

Kom hem från ikea för ett tag sen nu, var där och åt, haha.. sen köpte vi lite grejer också.
Har varit en riktigt skön onsdag idag faktiskt, drog hem till malin efter skolan och gosade med 9 små söta valpar som de tar hand om, tog tyvärr inga bilder. Har försökt plugga lite spanska men de gick väl sädar.. får ta itu med det imorrn.

Blev inställd träning idag också..så nu blir de ingen förrän om på söndag efter sportlovet, eftersom de blir skidor hela nästa vecka.. längtar! är så sjukt trött på skolan nu, så de blir bra med ett lov.







Trött i mössan

Nu e klockan snart sovdax, är faktiskt riktigt trött. Har blivt mkt tröttare nu på senare dar.. Orkar knappt gå upp längre, snozar i nån timme innan jag bokstavligen tvingar mig upp, knappt så att det funkar. Ligger iaf i sängen nu (mitt i varsagsrummet) det är faktiskt rätt mysigt:) okej nu börjar ögonlocken falla neråt så jag får nog säga godnatt nu, kramaar!

9 dagar gamla



aw de har kommit nya bilder på valparna, så sjukt små och söta!  Nu är det inte långt kvar innan vi får åka och träffa de små bebisarna, när de är ungefär 1 månad. Efter de är det inte heller så långt tills en av dom flyttar hit, mysigt värre. :)

Tisdag 23 feb

i'm back! Som ni säkert märkt så har bloggen stått stilla nu under ett par dagar. Har inte haft någon tillgång till dator. Vi håller nämligen på och renoverar i stort sett hela huset. Nu bor jag för tillfället i vardagsrummet i min säng, finns inte så mkt mer utrymme än det. I köket kan vi inte ens vara, finns ingen spis heller så det kommer bli hämtmat resten av veckan.


här bor jag alltså.Min lilla granne ville gärna vara med på bild också, strike a pose!


smält..TACK?

ååååh!! nu räcker de med snö -.- börjar bli riktigt less på de nu. Det kommer ta år att smälta.. det blir ju inte bättre av att de ska komma mkt mer imorrn :( usch på snön.. det var kul några veckor då runt jul men nu vill jag bara ha sommar, värme, bad, sol, glass, grilla, utemys osv... okej vill självklart att de ska vara snö i lofsdalen under sportlovet men sen kan den försvinna!





såhär ser de ut utanför mig.. seriöst, det räcker nu!

heeelg!!

Hej alla fina fredagsälskare! :)
helg<3 jag lever seriöst för dom.

Men idag har jag faktiskt ingenting planerat, har inte varit hemma och bara slappat på hur många helger som helst så idag får de bli lite hemmamys med familjen ;) det behövs det med. Men imorrn blir de ut på nya äventyr igen ;P kan inte sitta hemma mer än en dag, det resulterar bara med en rastlös jennifer.. hehe så imorrn drar jag iväg in till stan med maja och malin och ja vi ska göra en lite "udda" grej, mer om de får ni veta imorrn :) senare på kvällen ska vi kanske åka iväg och köra laserdome eller va de heter, så de blir förmodligen kul :) '

Nu sitter jag bara och kollar lite kläder på nelly, ska väl snart ner och äta också. Så långt har jag planerat iaf ;P men nu orkar jag inte sitta här mer, see you later! <3





Kungsberget

Blev ju ingen uppdatering igår, anledningen till det var för att jag inte var hemma mellan 6.45-18.45. Var nämligen iväg till kungsberget med skolan. Det var riktigt mys, börjar bara tröttna lite på backarna eftersom jag har varit där ganska många gånger nu. Tog tyvär inga bilder klantig som jag är så glömde jag kameran hemma och min mobilkamera har typ gått sönder.

Fick iaf reda på att johanna ska åka till lofsdalen på sportlovet, och gissa vem som mer  ska dit?.. jag! :) hehe så nu har jag en "åkkompis" yey!


Thailand bokat!

tjohhoooo!!!!
Mammsen har bokat en resa till Thailand! :D Det blir inte förrän den 2.a november men ändå, happyfaaaceee!!! :D Blir tredje gången nu och bästavän följer med, kan de bli bättre? :D
Nu har jag nått att längta till! fast de finns iof mkt att längta till :)


<3


PUPPY!! :D

I April flyttar en till liten bebis hem till oss, över happyface! :D




Bilderna som jag lovade!

hejj people! :)

Blogg.se var helt störd igår så därför blev det ingen uppdatering. Men nu ska jag snabbt ta och ladda upp bilder på det som jag har lovat innan jag sätter mig och pluggar till so prov...


     


    




Happy valentines day!

Tjohopp!

Inge blogg på hela helgen har de varit men har inte orkat bara, nu är jag iaf tillbaka igen :)
Allla <3 dag idag då, har ni haft de mysigt? Själv har jag pluggat o tränat.. jippiyahooo! Nja inte precis.. men nu på kvällen hade vi iaf en riktigt mysig familjemiddag och min lilla mamma hade tom köpt smycken till miig, wiie love you! (ni får bilder på de imorrn)

Helgen har annars varit tråkig rent ut sagt... Fredagen var helt okej men sen kom lördagen. tråååååkig! Eller den började väl bra, åkte iväg och soppade ny skidjacka och skidglasögon med pappsen :) (de kan ni också få bild på imorrn) Sen blev det iväg på lunch hos farmor, var väl trevligt att träffa henne. Va inte där  allt för länge så det funkade. På kvällen var det meningen att lite folk skulle komma över till mig eftersom jag var ensam hemma men man kan säga att det blev misslyckat! Orkar inte skriva "hela historien" här men jag kan säga att vi fick spendera nån timme med några tysta små möss, de va inte kvar längre för att vi kasta ut dom, mohahah! Rätt åt dom, de hälsade knappt roligt att vara med dom då?... nej! ...psst Jag kan avslöja en till sak, det kommer inte bli några fler turer till nynäs, tänk efter så fattar ni nog ;) heh kanske inte så svårt men, aja nu ska jag ta och lära mig min text till spanskaredovisningen imorrn, massor av pussar och kramar!! man måste ju sprida kärlek på alla hjärtans dag <333333



Studiedag

ledighet, me loove!

Kom hem från maja för ett tag sen, drog dit med malin,saga och maya. Trevligt,trevligt. Maya och Saga busa runt som vanligt men dom e ju bästavänner så vad skulle de annars göra? :o

Skulle egentligen åkt iväg på öppet hus nu, mikael elias men orkade verkligen inte.. mamma verkade inte heller speciellt sugen på att åka. Men de spelar ingen roll söker förmodligen dit iaf, inte som förstahandsval men kanske andra? Aja Jennifer och Veronica kommer hit starx, hinner väl vara med dom en liten stund innan träningen iaf :) Var riktigt länge sen jag träffade veronica så det blir ju trevligt ;)

pussar!


500 Virus!!?

puhh...nu har jag lagt in alla miljarder bilder på nån hårdisk(?) eller va de nu heter. Har typ 500 virus i min lilla laptop ( och nej jag överdriver inte! ) så den måste ränsas, stackars liten plutt. Men den mår nog snart bra igen :)

Nationella idag gick väl sådär, känner att jag kunde gjort mkt bättre men blev skit stressigt! Fick iaf till nått svar på alla frågor men om de va bra tror jag inte riktigt.

Studiedag imorrn iaf, wiie!! Malin kommer hit och gör mig sällskap senare ikväll, blir väl en oth natt kanske?.. tror nog de :) Men nu ska jag fixa lite grejer så vi hörs!





En sak till, jag hatar en viss cirneh!!...

Nationella imorrn!...

...har typ ångest. Första nationella provet är imorrn, svenska läsförståelse. Kommer väl gå helt åt skogen... fick ju "testgöra" förra årets och de gick ju verkligen inte bra, man måste verkligen tänka på vad man skriver... Men det är ändå skönt att ha det gjort, 2 styckna är avklarade efter den här veckan. Både svenska läsförståelse och svenska uppsats. Får väl önska mig själv lycka till, tänker iaf sova tidigt och äta mkt frukost så får jag väl se hur de går sen.

Men nog om det, idag har det varit en helt vanlig måndag. Varit i skolan och ska iväg på träning lite senare. Det är väl inte mkt mer än det som brukar hända på måndagar så har inte så mkt att säga, min hjärna står still för tillfället så kommer inte på nått annat att skriva om så ni får höra från mej senare, puss..

E>Juste fick veta att lilla sockan har dött :( vila i frid<3



Gonatt!

...känns lite skumt att börja "blogg dagen" så men har inte haft lust att sätta på datan, det har alltså varit dött här i bloggen idag. Men ni har inte missat nått, dagen har till största delen bestått av one tree hill tittande med Malin, har inte ens koll på hur många avsnitt vi såg ;p Har hunnit med att träna också men annars så va de oth hela dagen;) Sista "dagen" på helgen nu då... är väl bara att börja räkna ner till nästa.

Klant or what?!

låt bilderna tala för sig själva...

Före: Jag och syster fick lust att hoppa runt lite


Efter: Vilket kanske inte var det smartaste...
Ikea, here I come!



6 feb

Tjenare! E sjukt trött just nu.. kom hem för typ nån timma sen kanske. Åkte ju direkt på öppet hus från nynäshamn, skolan va helt okej men gillar nackademin norra mkt bättre.

 Känns som att jag har åkt tåg i stort sett hela dan, fast de kan man väl nästan säga att jag ahr gjort(?) Drog från nynäs vid 11 ungefär, köpte upp hela pressbyrån när vi kom till centralen, kollade på skolan, drog hem, duschade och... ja de är väl ungefär de jag ´har hunnit med än så länge.

Ikväll kommer Malin hit för att kolla på melodifestivalen som har premiär, trevligt :) Blir en riktigt lugn kväll för oss men vi är ändå så pass trötta så det är väl ungefär det som vi orkar ;p Skulle egentligen gått på bio men ´de hade vi heller ingen ork för.. Men snart måste vi fan gå på new moon innan den slutar gå på bio ;o pinsamt att vi inte har sett den än!


hörs senare måste ta ut saga på en liten prommis;)


myys



VIERNES!!!

Fredagen e äntligen här!! :D ledigledigledig! tjohoo, eller reflektions dag först så ska göra lite skolarbete men sen e det fritt :) Ska dra till Nynäshamn med Malin och träffa hennes lilla "Bobbo" (Haha jag e så tvungen malin xP) och hans kompis, är ju rätt långt att åka så vi sover kvar, sen imorgonbitti så blir de direkt iväg till nackademin city på öppet hus, ska möta upp jennifer så åker vi tsm. Sådär nu fick ni en liten blick på hur helgen kommer se ut för min del, pussar!


Dagens

Morning sunshines!

E ni vakna? De flesta e väl i skolan så antagligen är ni de. Jag börjar halv så ska väl gå snart. Torsdag idag och bara en " normal" skoldag kvar innan fredag, imorrn e det reflektionsdag. Hmm.. Försöker hitta vart man laddar upp bilder nu ifrån min iPod men jag kan inte hitta det-.- e jag sämst eller går det bara inte? :o hur som helst skulle jag bara slänga in ett godmorgon, måste dra nu, ser you!

Kvällsupdate

Tjenaa! Ligger nyduschad o slöar i sängen, äntligen rent hår,me love! Träningen gick faktiskt ganska bra, kunde väl gått bättre men börjar iaf komma iform igen. Nä orkar inte skriva mer här nu, har ju ändå bara 20 minuter på mig innan ja ska sova! Byebye

Fläta

gaah.. vill bara tvätta håret nu, känns lite för skitigt.. inte okej!
Smartast att vänta till efter träningen ändå.

Aja i morse orkade jag inte med mitt hår så satte upp de i en fläta, brukar inte ha det så va tycker ni?



Lunch at home

Sitter hemma på lunch för tillfället. Har bara 2 och en halv lektion idag så ska tillbaka och ha sista 12.55, matte -.- Skulle behöva åka en sväng till jakan efter skolan men hinner nog inte med det, får väl bli imorrn ist. Måste ut me saga, plugga och träning så nja de blir nog lite stressigt..

Tänkte bara ta det lite lugnt nu innan jag måste dra igen, läsa lite bloggar blir de nog :)

Juste, om det är nån som vet nån bra onlineshop eller vanlig butik här i sthlm som säljer balklänningar/festklänningar så lämna en kommentar ;)


Make-up



Lite småsaker till önskelistan!

Tisdagsplugg

Kom hem precis efter att ha varit ute me Saga ska strax sätta igång med engelskan.. Har tänkt vara duktig och göra alla läxor i god tid, orkar inte med all stress dan innan, hehe vi får väl se hur de går med det. Tisdag idag då, bara 3 skoldagar kvar innan helg, heh de är väl det vardagarna går ut på, att räkna ner till ledigheten!

tråkigt inlägg men måste ju börja nån gång om jag ska lyckas.



Såhär kul ska jag ha nu..


tidsfördriv..

Hola amigos!

Ska strax hoppa ner i sängen, har varit riktigt trött de senaste dagarna så ska försöka sova tidigare. Va på träning idag igen och det gick betydligt bättre men det var u iof bara fristående men ändå.

Har bloggtorka ör tillfället så svarar på lite frågor om mig som tidsfördriv medans man väntar.

1. Vad är klockan: 22.07
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Jennifer Ulrika
3. Smeknamn: Shennie, haha
4. Vad heter dina föräldrar: Åsa & Anders
5. Antal ljus på din senaste tårta: 15
6. Husdjur: En hund, snart två :)
7. Hårfärg: Mörkbrun
8. Favoritfärg: Lila
9. Piericing: Räknas öronen?
10. Tatuering(ar): -
11. Födelseort: Stockholm/Solna
12. Bostadsort: Järfälla
13. Nuvarande bostad: Radhus
14. Har du varit kär: jupp
15. Har du varit i några andra världsdelar: Asien
16. Har du varit med om en bilkrasch: -
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: ICE CREAM!
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Antal syskon: En lillasyster
21. Färg på strumporna: Inga på mig just nu, vanligtvis svarta
22. Lyckotal: -
23  Favoritfilm: hmm..hatar den frågan..
24. Favoritcitat ur en film:-
25. Bästa semestern: Thailand!!
26. Favoritmat: Grillat
27. Bästa veckodagen: fredagkväll & Lördag
28. Senaste låt du lyssnat på: I made it- kevin rudolf
29. Tandkräm: Collgate
30. Favorit TV-program: Gossip girl
31. Favoritrestaurang: -
32. Favoritblommor: rosor
33. Tycker inte om: falska personer...
34. Sport att titta på: -
35. Ögonfärg: Bruna
35. Senaste sjukhusvistelse: I fyran då jag klämde tummen i en dörrspringa, dörren lykades stängas helt?! :o
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: 3 Blåa och en vit fondvägg med blåa saker.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: -
40. Vem/var är du om 10 år: jadu de vet jag inte
41. Vem fick du senast e-mail från: gymnastiken
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: den va svår, finns så mkt!
44. Vad gör du när du är uttråkad: Sitter vid datorn eller lyssnar på musik
45. Fras/ord du använder (för) ofta: hehe inget jag har tänkt på ;p 
46. Födelsedag: 14 Mars
47. Vad retar du dig på: Vissa personer
48. Det bästa du vet: Vänner/familjen
49. Läggdags: Vardagar:  23.00
50. Stjärntecken: fisk
51. Värdefullaste ägodel: Ipod touch 
52. Vad är klockan: 22.18
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Prickigt nattlinne, hah
54. Favoritland: Något varmt land!
55. Favoritfilmmusik: -
56. Skostorlek: 37/38
57. Fobi: Getingar och andra äckliga kryp.
58. Favoritpålägg: ost och paprika 
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Rädda barnen
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Älskar
61. Bästa bok du läst: Brukar alltid vara den senaste: "Som jag vill vara"
62. Vad är du beroende av: tuggummi 
63. Favoritdjur: hundar<3
64. Gillar du snö: jadå, men börjar tröttna nu..
65. Favoritglass: ben&jerrys
66. Vad la du dina sista pengar på:  tuggummi
67. Är du långsint: -
68. Favoritgrupp/artist: ingen speciell
69. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: nej!
70. Vad gör du i sommar: Badar/solar/grillar/umgås med vännerna :)
71. Mest intressanta stad du varit i: Gillar Umeå.  sthlm
 72. Favoritgodis: Choklad och svart/röda dödskallar
73. Spelar du nåt instrument: nej, spelade gitarr förut
74. Vilken film såg du på bio senast: Luftslottet som sprängdes
75. Senaste köpta skiva: köper inte skivor, spotify<3
76. Roligaste konserten: Britney Spears i globen 2009
77. Bästa kompis/ar: Älskar alla mina vänner men Malin står mig närmast.
78. Har du en mobiltelefon: Ja
79. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Thailand!
80. Är du homo- eller bisexuell: Nej
81. Vad är klockan nu när du är klar: 22.28

Är med min bästavän! :D

sitter hemma och gör bildläxan me malin, fast e klar nu, tjoho! Ska bara vänta på malin så ska vi sätta oss framför oth med lite glass :) Man måste ju belöna sig när man har varit så duktig! Hehe. Har väl egentligen inte så mkt att säga nu men vi hörs senare ikväll, puss från mej o malin som hälsar att hon e coolare än mej, de vet jag väl inte men ;p



Här e min coola lilla vän ;d

RSS 2.0