En snabbis till affären

tjenare :)

Har precis kommit in efter en liten prommis till konsum en bit bort. Malin behövde köpa lite bindor och sånt, hehe hon va lite "rädd" först men sen tog hon mod till sig. Haha är stolt över dej ;P 

Vi drar väl förmodligen ut igen efter middagen och hitta på nått kul, om de går(?)
Finns ju inte mkt att göra men vi roar oss alltid med nått så ;P
Nu ska vi väl snart ta och göra oss klara och sen tar vi väl det bara lugnt ett tag.

puss&kram!


under de 15 senaste timmarna..

Andra dagenm här i Sandviken då, vad ska man ta och hitta på?.. Finns inte precis mkt att göra men vi kan göra de mesta kul ;P hehe.

Just nu sitter vi och slöar och lyssnar på lite musik, kollade även på one tree hill för en stund sen, nu har vi hunnit kolla på totalt 8 avsnitt och jag är fast! heh gillar serien riktigt mkt, fastnar lätt för dom ;P


Aja kan väl berätta lite snabbt om igårkväll.. eller de finns inte mkt att säga mer än att det blev ganska misslyckat ;P träffade nämligen på nåra vi inte har sett på hur länge som helst, menmen.

Det är väl ungefär de som har hänt under de 15 senaste timmarna.
Får hoppas dagen/kvällen blir bättre idag, ciao!



En dag i Gävle

Hejsan alla söta :)

Kom precis till Sandviken efter en eftermiddag i Gävle. Kom dit med bussen vid halv 2 och fick då våra väskor hämtade, tur de för de var inte de roligaste att dra omkring på. Vi gick runt i Gävle till kanske halv sex nångång.

Vi hade faktiskt ovanligt nog ingen lust att gå i affärer utan tog ist en fika på waynes coffee och satt kvar där ett bra tag efter de låg vi mest och dog på en bänk och höll på me lite skumma grejer innan vi tillslut blev hämtade.

Nu ska vi ta och gå ut en stund och se om vi hittar nått kul, hörs senare!



Blev en chai latte och en bit daimtårta, mums!


åker snart

Allt gick visst snabbare än vad jag trodde nu på morgonen, är faktiskt redan klar och vi ska inte åka förrän om 30minuter! :o inte vanligt att vara klar så långt före jag ska nånstans, plus i kanten ;P

Beror nog på att jag kom ur sängen otroligt lätt imorse, har nämligen sovit skit dåligt -.-
Vaknade först vid 03.20 och kunde sen inte somna om.. kollade på klockan igen vid 04.10 och fick typ panik för att jag inte sov så försökte räkna baklänges och en massa skit så tillslut somnade jag iaf men det var inte nån djup sämn precis, vaknade igen vid 06.29 t.o.m en minut innan klockan ringde :o Känns knappt som att jag har sovit alls, får väl sova en stund på bussen om jag kan.



nu drar vi! :d

klar!

Sådär nu är jag klar med packningen och allt annat som skulle göras innan jag går och lägger mig. Har bara kvar lite småsaker som jag tar imorrn ;)

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen och vänta på att malin ska ringa så att vi kan prata lite om imorrn. Kommer nog inte bli uppdatering förrän på eftermiddagen/kvällen eftersom vi inte kommer dit förrän kl. 14 och då ska vi dra runt lite i centrum innan vi åker "hem".

 


Ska packa

Ska precis börja packa allt som ska med imorrn nu, ska ju iväg till gävle med Malin. Kommer hem igen på lördag förmiddag. Men datorn följer med så det blir förhoppningsvis en del uppdatering därifrån också, får väl se hur mkt de blir eftersom vi kommer ha annat för oss på dagarna. Bussen går iaf från terminalen 11.15 så vi måste ta bussen till tåget härifrån vid 09.46, måste alltså gå upp tidigt..klockan kommer ställas på 06.30?! -.- ska hinna duscha och sånt och vill inte stressa!







Så såg de ungefär ut förra gången vi var där, vilket var på sportlovet.
Malin lärde sig åka slalom på 2 dar och det tack vare hennes riktigt professionella tränare (a)



småsaker

Skulle egentligen puplicerats igrår.

Blev inte att jag gjorde det men var iaf till jakan med Malin som jag sa, skulle ju använda mitt presentkort på glitter. Hittade en ring och trodde sen att man fick pengarna som blev över men nej så va det inte -.- Så sprang fram och tillbaka där inne hur länge som helst innan jag bara tog 2 hårband.

Köpte även en ögonbrynspenna på hm.
Det blev alltså bara lite småsaker igår ;)

 





Klickat hem.

Nu har jag faktiskt tagit och klickat hem ett par uggs, eller 2 par rättare sagt i olika färger men jag ska dela med mamma eftersom vi har samma skostorlek, riktigt praktiskt ibland  ;P


Kom precis in me vovven.

Har precis varit ute på en timmes promenad med Saga, så nu ligger hon nöjd och sover. Hon var riktigt duktig ute idag, hon gick lös ungefär halva vägen och fick såklart sitt favorit "godis" när vi kom hem... en morot!



suddig bild men klagar på att min mobilkamera har blivit cp.. den jäveln! :o

Dagens höstoutfit

Idag är det riktigt tråkigt väder ute, ett sånt väder som jag bara känner att jag vill ligga inne och kolla på nån film och ha de mysigt med en massa ljus tända. Men riktigt så mysigt ska jag inte ha det förrän ikväll kanske, vem vet? Nu sitter jag iaf och väntar på att Malin ska bli klar så att vi kan åka och köpa de som vi behöver ;)


jeans, brunrandig tröja, halsduk, mössa, armband & skinnpaj.

medans man väntar på bussen...

...kan man ju alltid passa på att blogga lite snabbt.

godmorgon på er! :)

känns riktigt bra att inte behöva dra sig ner till skolan utan sova hur länge man vill, vaknade såklart tidigt bara för det eller iaf ganska, 08.30.

Ska väl snart ta och gå ner till bussen så att jag kommer hem innan 2. Bättre att komma hem för tidigt än försent.

Idag har jag inte så mkt mer planerat mer än att jag ska följa med Malin och köpa smink, sen får jag väl se vad jag hittar på.

Men nu ska jag vara lite social mot Veronica, puss!


01.03

Nu ska jag ta och sova, Veronica sover redan, måste ställa klockan också -.- är tvungen att komma hem till 2 så att jag kan gå ut och rasta saga, hade egentligen tänkt åka med Veronica och Camilla till stan och fika men de kommer jag ju inte hinna :(

Skulle ju kunna be johanna att gå ut med henne men jag känner faktiskt att jag inte vill det eftersom hon ska ta henne de dagar som jag är bortrest dvs ons-lör. Så jag får hoppa fikat och ta det en annan gång!

Ögonlocken börjar falla nu så jag säger gonatt nu
puss


Update från Ekerö

hejsan :)''

Sitter hemma hos Veronica på Ekerö just nu faktiskt, riktigt trevligt. Kom hit nångång vid halv sju kanske. Än så länge har vi hunnit äta och hållt på me några kort(?) ;P hehe.. Och veronica kom just in och sa att hon tappat en lösnagel i toan, haha! Stackars liten KLANT! :P Men jag gillar henne ändå :)



söta lilla veronica :)


lite skitsnack

hello,

sitter hemma fortfarande, trots att det är lördagkväll. Men har faktiskt tänkt stanna här och tillbringa lite tid med syrran ;P tror vi ska kolla lite på the hills och lite sånt så det blir en himla lugn kväll. Men eftersom det är höstlov så gör det ingenting :)

På dagen har jag bara städat, tråk! Men det behövdes så nu är det fint igen. Hade egentligen tänkt åka till nått köpcenter och shoppa nått på glitter eftersom jag har hittat ett presentkort på 100 kr som jag fick av shabbe för ganska precis ett år sedan, förra halloween när jag och malin hade fest. Det går nämligen ut sista oktober så får inte glömma det. Men ska iväg till veronica imorrn så kan göra de på vägen ;)



HÖSTLOV!

En hel veckas ledighet från skolan, yeey! :D
Som bonus så har vi studiedag på måndagen direkt efter så det blir inte bättre :)

Har faktiskt bokat bussbiljetter till sandviken, där jag och malin ska bo hos  min mormor några dagar, vet inte riktigt vad vi ska hitta på där men det är trevligt att bara komma bort härifrån ett tag.

Ska snart ta och ringa malin nu, ska dra hem till henne och kolla på one tree hill och ha det mys. Vi hörs väl senare hemma hos henne kanske ;)



skolan snart(!?)

hejsan :)

Blir min första uppdatering idag nu, slutade ganska sent och sen har jag försökt plugga till spanskaprov imorrn.. Gick inte så bra men det är väldigt svårt att träna till ändå för att provet består av en uppsats/novell utifrån en bild som vi inte får se förrän imorrn.

Aja ska snart dra ner till skolan faktiskt! :o
Klockan 19.00  ska jag vara där -.-

Gissa vad jag ska göra där?... skoldans. Håller på fram till halv 10.. kul. Men måste väl gå för betygets skull.


Gymnasiemässa

Idag hade vi bara 3 lektioner vilket var rikgtigt skönt t.o.m no lektionen var skön :o Och det är inte vanligt att jag säger det, heh den gick mest ut på att slå tärningar så det var därför. Aja jag har iaf varit på gymnasiemässa nere i sporthallen, hade ingen alls koll på vad jag ville gå för linje eller i vilken  skola men efter mässan så kändes det iaf lite bättre, vet ett gymnasium som jag ska besöka på öppet hus nu så det är en början. Sen får jag väl se vad jag får för uppfattning om skolan där men den verkar bra än så länge. Det gäller ju bara att hitta minst 4 till skolor som jag gillar, men kanske hittar nått bra på den "stora" mässan senare.


argh..!

Kom precis in efter en promenad med saga, malin och maya till hundgården och var där ett tag, självklart var det skit geggigt där..snäll som saga är så stämplade hon mig...




tacktack.. -.-
är väl bara att börja tvätta.


20 oktober

Ska strax gå ut med min lilla sötnos, inte precis roligaste vädret men hon måste ju rastas så. Tänkte fråga om Malin ska ut me Maya så får man ju lite sällskap iaf ;p


lilla snuttis :)


..pause

hehe inte för oväntat så har jag tagit en pouse ifrån mitt pluggande men jag tycker faktiskt jag har varit ganska duktig och hunnit med rätt mkt, fast iof borde jag kanske träna lite mer inför provet men vet inte riktigt hur eftersom provet kommer gå ut på att skriva en uppsats till en bild som vi inte har sett än så det kommer nog bli lite svårt.. Men orkar inte sitta och råplugga till de nu, är ju alltid bra att vila lite då och då!




hemma :)

tjohoo, känns riktigt skönt att fortfarande bara sitta hemma och inte göra någonting, ska väl börja snart men. Sov ungefär till 7 men låg kvar nästan till åtta, härligt! Så nu är jag utvilad iaf :)

Har egetligen bara halv reflektionsdag idag och andra halvan studiedag men jag tror nog att jag måste jobba längre än halva.. spanska prov på fredag :/ Sen är de en till liten hög läxor.. Aja det är ju bara en vecka kvar innan det är höstlov så man får ju stå ut.

Ni kommer förmodligen få höra mer av mig under dagen eftersom jag inte ska någonstans så vi hörs om ett tag ;)

Snabb update

ÄNTLIGEN funkar det att logga in!
Har försökt ett tag nu utan att de funkat att ens komma till hemsidan men nu va den tillslut snäll.

Ligger just nu i sängen och är riktigt trött faktiskt, ska nog ta och sova snart. Hungrig är jag också -.-
Har nämligen inte kunnat äta så bra idag för att jag var hos tandregeleringen imorse och bytte tråd i tandställningen så gör de grymt ont nu så kan inte tugga.. Har därför inte lyckats äta så mkt.

Imorrn är det reflektionsdag så jag tänkte jobba hemma, kan ju passa på att ge mig sovmorron också, skönt!!

Men nu blinkar datan att batteriet snart är slut och orkar inte sätta i sladden lat som jag är så vi hörs imorrn ist, puss&kram

GOSSIP GIRL!!

*puuh* har äntligen  skrivit klart alla utveckligsdokument nu, så nu slipper jag hålla på med det i veckan!
riktigt tråkigt var det men jag stod iaf ut och det lönade ju sig.

Nu väntar jag bara på att Gossip Girl ska börja vid sju, säsongspremiär! ;d
Så då kommer jag självklart sitta bänkad framför tv.n Synd bara att de går samtidigt som top model men det skippar jag lätt för gg!



ÄNTLIGEN :D


Nattens update

hejsan! här sitter jag mitt i natten och bloggar :o det är inte vanligt för att vara jag. hehe men jag är inte så trött så har inget bättre för mig än att vara inne på datan i min ensamhet.

Det har väl mest blivit de som jag har gjort hela kvällen, eller kollade lite på körslaget med mamma o pappa en stund också och sen har jag pratat me lite folk i telefon, men annars har de mest varit datan. Har alltså varit en riktigt lugn kväll men också väldigt skön ;)

Just nu sitter jag och kollar igenom mina gamla bilder på datan och dog just här hemma xp
hittade en film från 2008 när jag och malin "smet" ut i pyjamas och höll på me massa skumma saker, haha skulle försöka filma nått uppträdande men misslyckades totalt.. HAHA!


bild från festen igår

Tog faktiskt inga bilder igår men snodde den här av sofia ;P
hoppas de inte gjorde nått.


höst/vinter shopping

Har varit så grymt tråkigt väder idag så man har ju inte velat spendera dagen ute -.-
får hoppas det blir bättre imorrn, vill ju ha det härliga höstvädret med klar himmel och gula/röda blad :)

Idag har jag faktsikt varit med mamma, vi åkte iväg för att köpa vinterjacka till johanna men hittade ingen varken på outlet i barkarby eller i stinsen. Men till mej hittade vi iaf en mössa och halsduk så det var trevligt :) Nu är det bara för mig att hitta vantar. Ska nog åka i veckan för måste även in till nån glitter butik för jag har presentkort där på 100 kronor som går ut sista oktober.



svart halsduk som dras över huvudet - stadium
lila mössa - MQ


Outfits från veckan

hej alla glada lördagsbarn :)

Hur ere med er? själv är det bra, är bara sjukt trött så det blir en hemmakväll för min del.

Men jag hade tänkt ta bilder på mina outfits från varje dag den här veckan och sen publicera det på söndag men  det blev inte riktigt så utan kom bara till onsdagen, så jag slänger upp det nu ist.


Måndagens

 
Tisdagens


Onsdagen

viken vinner?

en fest och 2 polisbesök..

låter bra huh?..

Kom hem från Debbies fest för ett tag sen nu, den bröts nämligen tidigare..

Kvällen började väl lite segt men så brukar de ju vara så, när stämningen precis är på väg bli bättre så börjar typ 20 pers utanför lokalen banka på dörrar och fönster för att få komma in(de lyckades t.o.m krossa en ruta..), självklart så fick de inte det utan då kom polisen för första gången och körde iväg dem. Efter det så blev stämningen på topp och den fortsatte vara där tills nästa grej hände som började med att 2 män stod nedanför fönstret och skrek att de ville komma in och festa och att allt skulle bli mkt roligare om vi släppte in dem, vi sa nej till dem också men en liten stund senare ser vi dem gå runt i lokalen?! Den ena såg nykter ut och gick ut när vi sa till honom men den andra såg riktigt borta ut och gick runt och kollade i alla rum. När någon frågade honom vad han gjorde där och att han skulle gå ut därifrån så sa han att han var väktare och visade upp sitt id men grejen var att han bara visade ungefär halva.. En snubbe från festen gick fram och ville se det igen och han fick se lite snabbt innan mannen skallade honom, det hann inte bli så hårt eftersom han försvarade sig med att slå till mannen som började blöda rejält från ögonbrynet..  Alla blev typ as rädda och hämtade sina saker. Mannen fick typ damp och sprang efter han som slog mot ett annat rum där även jag och Jennifer stog, som tur var så stoppade massa folk honom och fick tillslut ut honom också, så då kom polisen en andra gång och festen var tvungen att brytas...

Men om man bortser från de ovanstående så hade jag iaf kul.


Vaccination

Då har man skrivit på lappen om att jag vill vaccinera mig mot svin influensan.. hör hört en massa om vad som kan hända efteråt, förlamningar osv. Men seriöst så tror jag inte att det är någon stor risk, då skulle de väl inte använda de? Och det händer nog isåfall lika lätt som med vilket vaccin som  helst, alltså i stort sätt aldrig, så det kommer inte hända nått farligt, peppar peppar!



...ajj! :/


Kaninvakt

sitter just nu och är kaninvakt åt lille chippen som inte ville vara ensam i sin bur, hah förstår ju plutten, kan inte va kul att sitta där hela dagarna! Nu är han iaf happy och skuttar runt på en handuk i min säng :o lyx eller vad?


3 - britney spears

helloo :)

heh de blev inte att jag fixade naglarna senast utan gjorde de lite snabbt imorse då jag inte hade nått att göra men jag stötte såklart i allting så det blev fult :( men ska måla om de sen eller imorrn så då kan ni få se iaf ;P

Idag har jag faktiskt haft halv studiedag, skööööönt!! Fast jag drog iof hem till malin och fortsatte plugga där men vi hade annat för oss också så det var mkt bättre än skolan! :) Har lite klar till imorrn fortfarande men ska fixa de nu lite snabbt.

Imorrn är det fredag igen då, härligt härligt! Halva skoldagen kommer vi dansa.. kul-.- aja ska iväg på fest på kvällen hos Debbie som fyllde år i onsdags, grattis till henne i efterskott! Så det ska bli riktigt kul iaf, slaggar nog hemma hos malin efter ;)






låten har fastnat på min hjärnan tack vare min lilla vän jennifer.. ;p

bloggtorka(?)

jag känner verkligen att mitt bloggande bara går sämre och sämre.. jag har 0 ideér -.- Får hoppas att jag får nått ryck snart och kommer på massa smarta grejer! Det är därför de bara kommer nått enstaka inlägg per dag. Jag vill ju blogga men det står still om vad jag ska skriva om just nu, så är de något speciellt som nån vill veta eller har nån idé på vad jag kan skriva om så säg gärna till, hehe.

Nu ska jag iaf ta och fixa till mina naglar lite hade jag tänkt, så kan ju visa resultat på det lite senare ;)


känner smärta...

...trääningsverk!! ajajaj stretchade nog inte ordentligt igår..smällen får man ta idag då, kände av de ännu mer på träningen idag -.- inte precis skönt. Men efter att inte ha tränat på en vecka så blir de väl kanske så. Aja får hoppas på att de går över snart!

Ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och träna lite inför musikprovet på onsdag och sen kanske kolla på andra avenyn avsnittet som jag missade i tisdags. Ska verkligen försöka göra mig klar snabbt, men de brukar inte gå så bra, dröjer i vanliga fall runt en timme...Men om jag ska hinna med allt så måste jag vara snabb!

Hittade ett "brunettbalsam" i mitt rum precis så ska nog ta och testa det, har haft den väldigt länge men inte kunnat använda eftersom jag var ljushårig ett tag.



får väl se om  de är nått att ha ;)


träningsdax

då var de dax att börja göra sig klar för fristående träning, den börjar om en halvtimme och jag måste förbi ica och posta ett brev så måste väl åka lite tidigare också.

Om man ska prata om dagen så finns de inte mkt mer att säga än att jag varit i skolan, hade tänkt plugga nu när jag kom hem men så blev de inte, får göra de efter träningen, tänker inte hoppa över fler pga plugg nu! Fast de kommer jag förmodligen behöva ändå.. Men inte idag iaf så det är bra :)

testade även den nya mascaran idag, vet inte riktigt vad jag tycker om den, visst blev de hyfsat okej men den lilla borsten gjorde det lite jobbigt på nått sätt plus att den kändes lite stickig men jag får väl skaffa mig en bättre uppfattning när jag har använt den ett tag ;)



Ny design

hejhopp!

som ni ser så har jag fixat en ny design, var så trött på min gamla..kändes så somrig och nu när hösten kommer krypande så passar den här bättre ;)

hiss eller diss?


skolfotot

fick hem skolfotot i veckan, vart som vanligt inte nöjd med det så ensamfotot får ni inte se men kan iaf lägga upp klassfotot.




lördagens shopping

skulle egentligen piblicerat de här igår men hann inte så gör de lite försenat ist ;)

Jag var iaf i vällingby centrum igår me mami och papi, de tycker jag har jobbat så bra i skolan så de tog med mig på en shoppingrunda :) hehe de var väll inte bara därför, vi hade faktiskt bestämt att åka hela familjen nån dag fat iof så saknades ju johanna så tror vi ska åka in till stan nästa helg. Aja fick med mig några grejer hem iaf  (:

 


3 vanliga linnen, lila,grå,marinblå

 
gammeldagsrosa randig tröja

 
grå lång stickad tröja


knähöga vita stickade strumpor


telescopic explosion mascara från L'OREAL.


gårdagen

opsi :o

nu höll jag inte vad jag lovade! men hade inte alls någon tid kvar för att lägga upp bilder på gårkvällens outfit, hann inte ens ta kort på det så. Men kan ju förklara lite snabbt bara, det blev en enkel outfit; svarta jeansleggins, lila långärmad tröja, svarta&silvriga armband, svart stickad halsduk, skinnjacka och svarta klackar, sen körde jag på mittbena också ;)

Tog tyvär inte så mkt bilder därifrån heller men ett par stycken, som egentligen inte är så roliga kanske, de flesta bilderna togs med Veronicas systemkamera så får väll be henne att skicka dom :)

Hade det iaf riktigt trevligt igår, träffade hennes kompisar från ekerö också, även dom va väldigt trevliga så det blev en lyckad kväll. Allihopa hjälptes åt att laga mat så det blev som en liten bufé. Efter maten så hade vi det bara allmänt roligt , haha ja vi körde en liten dansstund, tur för er så slipper ni se den xP Åkte därifrån vid elva ungefär och var inte hemma förrän halv 2, tog två och en halv timme :o riktigt drygt, de mesta hade mellan en kvart och en halvtimmas väntetid och det är 5 byten så de tog ju sin tid.. aja sen somnade vi framför seventeen again ;)

     

haha ja de va ungefär de här jag fick på bild ;P

freeeedaag, äntligen!!!

Tjenaree!! :D

Hur ere med er? Med mej är de skiit bra! :) Känns så grymt skönt att veckan är avklarad och ska snart göra mig iordning för tjejmiddagen ikväll. Tror vi skulle ta tåget kvart i 6 så det är väll dax att börja snart ;) Jag och Malin kommer hem till mig senare, åker därifrån kanske runt elva och då är vi väll hemma vid ett nångång.


E på så himla bra humör!! :D
hehe har inte mkt mer att säga men jag slänger nog in bild på kvällens outfit sen så ni kan ju alltid hitta hit igen :)


happyface dag!!
från och meed nu!
:D


Blev hemma idag.

Stressvecka säger jag bara!! Så sjukt mkt o hinna me, blev sjukt stressad igår och vaknade me huvudverk så stannade hemma från skolan, var ändå väldigt bra var inte precis förberedd inför provet som skulle varit idag så fick ju en extra dag och nu känns de iaf bättre! Håller på med jämförelsen nu men har bara lite kvar, äntligen!!

Men imorrn är den här skolveckan över iaf och ska iväg på tjejmiddag hos veronica  på ekerö så de ska ble trevligt :) Nått att se fram emot efter allt plugg! Bloggningen blir väll bättre efter idag också eftersom i stort sett alla inlägtg den här veckan har haft med plugg att göra med det är väll de som fick plats i mitt huvud... Men nu är de över iaf så jag kommer tillbaka! :)


Skola om 15 min.

Börjar om en kvart nu så ska bara skriva lite snabbt.
Hade ju sovmorgon idag, riktigt skönt men gick faktiskt ändå upp vid 05.50 hehe brukar i vanliga fall ligga och snooza till kanske tio över iaf men skulle hinna med att duscha o skriva lite till på jämförelsen så då är det ju alltid bra med lite extra tid!

Den är ändå inte klar än -.- men ska nog fixa det imorrn, måste plugga inför provet idag.. så det blir ingen träning ida heller -.- Har hoppat över 3 st i rad om man räknar med idag pga skolskit :(

Men måste skynda mej nu! 

borde sova nu..!

Är riktigt trött på att skriva på dator nu.. så de får bli ett kort inlägg, har suttit med den där himla so jämförelsen sen jag kom hem i princip.. men nu är den iaf snart klar. No prov om 2 dar också och de har man ju inte hunnit börja träna på, great!

Aja vi kan gå över till de positiva!
haha JAGHAR NAMNSDAG IDAG!!

jippiyahoo grattis till mig! :o
hehe inte för att de är något annorlunda jämfört med alla andra dagar men ändå ;P

Men nu pallar jag inte de här längre, så nu är jag snart på v t sängen :D
tihi kanske bara shen som fattar men xp

puss&gonatt 

   *      *
****  ****
  ******
     ***
       *

höh kolla va man kunde "rita" är man inte proffsig?
haha gonatt nu..borde sova men iof så fick vi sovmorgon imorrn så de gör kanske inget ;)


Min måndags outfit

innan jag hoppar i säng så tänkte jag bara ladda upp dagens outfit, de får bli sista inlägget för idag.
börjar åtta imorrn *suuck* så kan inte vara uppe mer nu ändå så.



hehe ja där fick ni se hur stökigt jag har de just nu också.. måste allt ta tag i mitt rum snart!
gonatt sötoon!

Är man duktig eller vad?!

sådär ja, nu känner jag mig nöjd för idag med plugg och all sån skit, var duktig och blev klar med hela mindmapen :D så nu är det ju iaf en mindre sak kvar att göra! Har suttit med den typ hela kvällen.. inte okej!
Men jag är iaf klar nu och det är de som är huvudsaken, blev hyfsat nöjd också. Är riktigt trött nu, somnade till i soffan för ett tag sen så ska ta och sova på "riktigt" snart.

Har renskrivit den och lagt till den sista faktan. Förra gången vi lämnade in en mindmap så sa hon att min var lite för kladdig och att man var tvungen att tänka lite på vilka linjer som ledde vart så nu har jag verkligen förtydligat min nya så får hoppas att hon inte har något större att klaga på! ;p



--->   --->   --->    --->    --->    --->    --->    --->    --->   --->   --->



mvg nästa?
haha nja de tror jag väll kanske inte men kan ju hoppas.


måndag - dagen som bara skulle kunna raderas..

Tjenaree! :)

Måndag igen då.. men skoldagen är iaf avklarad, skönt!
Ska strax sätta mig och plugga lite no -.- men det måste göras.. Den här veckan ser inte rolig ut! :/

Måndag - svenska skrivuppgift + svara på frågor om en bok, hemkunskap
tisdag - ingenting
onsdag - ingenting
torsdag - no prov (nervsystemet) no mindmap (hjärnan), engelska glosor
fredag - so jämförelse (mellan alla fem religionerna), spanska glosor.

Är inte klar med nått så det kommer bli en stressig vecka, hinner inte ens med att gå på träningen.. de hann jag inte igår heller.. HATAR PLUGG!!

Men ska väll börja nu så jag blir klar nångång.. orkar inte precis sitta uppe hela natten.


Hej igen!

Nu var de ett tag sen, har inte bloggat sen i fredags tror jag. Men har inte haft tid till det under helgen, det blev alltså helg här i bloggen också!

Menmen nu är jag ju tillbaka iaf, vilket är bra. Kan ju berätta lite om helgen då. Eller det blir väll mest om lördagen då. Idag har de inte hänt något intressant.

Okej, i lördags var jag ju iväg på tävling i hedemora/dalarna. Det var en cup så först skulle man tävla en gång och sen igen om man gick vidare till semi och sen en sista gång om man gick vidare till final. Vi kom iaf dit runt 2 nångång har jag för mig, och då blev det att fixa frisyrer med desamma, utbakad fläta blev det.

   
1.fixar frisyrerna                                         
2.leker nån knutlek, där ser man ju lite bättre hur frisyren blev.


Aja sen hade vi förstäning vilket inte gick speciellt bra för mig, vet inte vrf.. Sen efter defileringen så började tävlingen, det var 21 lag med och vi gick ut som nr 20. När det väl var vi så gick de inge bra, elr jag såg inte hur de gick för de andra men jag kände att jag inte gjorde en sån bra insats men får väll göra bättre ifrån mig nästa gång den 7 eller 8 november, då är det på hemmaplan också så då måste man ju va bra ;P hehe men vi åkte ut i kvalet så det blev inte så lyckat men det var iaf kul! :)


Lugn fredag..

helloj!
Haft en bra dag? själv har den väll varit sådär, såklart att det är skönt med fredag men det har inte hänt så mkt. Aja de flesta är väll inte hemma vid den här tiden men..

Min kväll har jag iaf spenderat hemma hos farmor på middag, yeey! -.-
Precis så som jag vill ha det... Där hände de ju ingenting spec så behöver inte säga nått mer om det. Gick hem tidigare för att jag skulle "plugga" hehe busigt ;P Aja har inte gjort nått speciellt hemma heller bara tagit de lugnt eftersom jag ändå ska iväg på tävling imorrn, samling vid 10.15 tror jag, måste nog kolla upp de så att jag är helt säker!

klockan är bara lite över tio nu och jag är redan trött... inte okej! Fast iof vet jag inte vad jag ska göra här hemma heller, får väll gå upp och göra mig klar och sen lägga mig i sängen med min laptop eller kanske läsa en av alla tidningar som jag inte har hunnit läsa än. Låter väll som en riktigt spännande fredagskväll?

De andra har redan slocknat i soffan så får väll ta och väcka dom? eller så skiter jag i det så får de vakna när de vaknar. hehe så får de nog bli ;P


Thailand 2006&2008

Tycker de börjar bli riktigt kallt här nu, ute är det inte precis någon värme längre! Men det är ju iof oktober nu så det är väll så det ska vara? Aja kan inte låta bli att längta tillbaka till thailand! Så himla härligt! Var där både 2006 och 2008. Hopppas på att åka igen nån gång :) Hade det riktigt skönt båda gångerna men hade mkt bättre väder första gången! Sol hela dagarna och det regnade inte en enda gång. Andra gången var det mer mulet och solen kom bara fram vissa dagar men det var ju fortfarande varmt och skönt!

längtar tillbaka så grymt mkt!
Kommer ihåg när jag gick hem från skolan i november förra året, de var sjukt mkt snö. Aja så kom jag hem och hämtade bara packningen sen åkte vi iväg till värmen, spola tillbaka tack! :o














Hade inte så många bilder ifrån det på min data, inga alls ifrån 2006 men hade iaf nåra från 2008.
Nu ska jag snart ta och krypa ner i sängen så hörs vi imorrn ;)

 


Okt. 1

Okej nu måste jag skärpa mig på riktigt!
Har blivit grymt dålig på att uppdatera nu.. Men skolan tar så sjukt mkt tid även på fritiden... Egentligen borde jag väll fortfarande sitta med det, men jag orkar inte! Blir bara trött av det + att det är så himla tråkigt!

Ska nog göra nått lite roligare nu tror jag. Men vad? hehe har iaf planerat att kolla på idol om 5 minuter, blev sugen på ett äpple också så de får väll hålla mig sällskap ;P Men vet faktiskt inte vad jag ska göra tills dess haha, sitter just nu bara här hemma i min ensamhet och gör ingenting. låter kul huh? men folket kommer väll hem snart så, fast egentligen tycker jag om  att vara själv hemma så de gör ingenting.

 


RSS 2.0