schh!

Jag har en liten hemlis som ni snart kommer få ta del av. Pga den så kommer det bli en liten bloggpause ett tag. Så fort min "hemlis" är fixad så kommer den ut här på bloggen, så håll utkik!

Vet inte riktigt hur lång tid det kommer att ta, kan ta allt ifrån några dagar till några veckor. Men det blir förhoppningsvis klart inom en snar framtid ;)


puss!


picknick

halloj, nu sitter jag i min säng och ska snart släcka för dagen. Tänkte först bara berätta lite om vad som har hänt idag.
 Hade träning till 2, skitjobbig! phuuu! Efter den så tog jag med mig saga och mötte upp malin och maya, vi tog bussen till barkarby och gick och satte oss på ett berg och tjockade i oss kakor, saga snodde en så vi blev lite sadface ett tag men de gick över, haha. Vi hade det riktigt trevligt iaf, förutom kakor blev det musik lyssnande, prat och en himla massa skratt :) Har alltid lika roligt med min coola vän :D





gonatt!

23 April 2010

ooh härliga fredag!

Vad ska ni hitta på ikväll? :) Har själv inte så stora planer än så länge, ska träffa några små filurer men er vet jag inte, blir säkert bra.

Härlig sommarbild från 2008
 
guud va jag längtar till värmen och ledigheten!
Sry att jag tjatar men sommaren är så jäkla underbar! :) <3

Smile!





resultatet efter rälsen, nöjd! :)


ångest

aaaaaargh!! hade helt glömt att de är natioanellt prov matte C imorrn..paniik!
bara att plocka fram böckerna -.-


vi hörs väl inte mer idag då, bye..


eller?


ge mej sommar!

Idag har jag varit riktigt duktig, har haft reflektionsdag och jag har haft 2 nationellaprov och jobbat ikapp med bilden, fick även veta att jag ligger på gränsen mellan vg och mvg i bild så får kämpa nu ;P Tänkte faktiskt fortsätta med plugget snart, svenska,engelska och so väntar.. men allt blir inte idag.

Onsdag idag då, halva skolveckan har gått, snart helg igen, hääärligt!
51 dagar kvar till skolavslutning! läängtaaaaaar!


sommaren 2008



balklänning

Håller för tillfället på och beställer hem en klänning som jag ska ha på skolbalen, blir en rosa. Trevligt med lite färg, brukar ofta bli att jag har svarta kläder så försöker köpa lite med färgglada kläder nu, gillar färger men det har bara blivit så att jag mest har kört på svart.


ISA <3


Här har ni en bild på mitt lilla busfrö! :)

ni behöver inte läsa..

mina fötter skriker av smärta, dom gjorde iaf de förut. Känns som att jag har gått hela dan..

först till skolan
sen hem på lunchen för att rasta isa
sen till skolan
efter en lektion hem igen för att ge isa mat
till skolan igen
hem för att hämta saga
går med henne till malin för att hämta maya
till jakan och handlade lite smågrejer
sen tog vi faktiskt bussen hem

onödig information, javet men jag är trött.. den perfekta ursäkten i alla lägen, eller inte?


Hemma från Umeå

Nu sitter jag hemma i mitt rum igen efter en riktigt rolig helg i umeå med laget :) Tyvärr så kom vi inte till final, en plats ifrån -.- lite typiskt men förlorar hellre med stil än vinner med världens lättaste varv :s Aja jag tycker iaf att vi var duktiga :)

Är riktigt seg nu, halvsov väl större delen av bussresan men är ändå sjukt trött. Blir väl en hyfsat tidig kväll tror jag.


hade inte med nån kamera så har bara en bild för tillfället, kommer fler sen.
Vi var 29 gymnaster dit så alla är inte med här ;)


Back on track!

Jajamensan nu är jag tillbaka.. igen. Känns som att jag har sagt det ett par gånger nu. Aja som ni vet så har mitt internet strulat och min plan att "smygblogga" gick inge vidare men nu är iaf internetet fixat och min data är fri från virus, tjoho! Så nu har jag tid att blogga igen :)

Ni har missat riktigt mkt faktiskt under den här tiden, orkar inte berätta allt men 2 lite större saker kan ni få ta del av.
1. Valpen har kommit, hon har fått namnet Isa. Riktigt söt och otroligt busig. Kaxig också för den delen, speciellt kaxig mot Saga men hon är så snäll så hon bryr sig knappt. Har tyvärr inte hunnit lägga in bilder än men så fort det är fixat så ska ni få se skönheten.

2. Min tandställning är borta!!! Happyface! Tog bort den idag och är apnöjd med resultatet (ni får se sen), nu kan jag äntligen le normalt igen, yey! Lite synd är det att jag inte har någon före bild men sånt är livet ;P Kommer knappt själv ihåg hur dem såg ut innan :o

Men nu ska jag hoppa i säng och plugga lite matte,nationella imorrn...


Juste kan ta och berätta att jag ska på gymnastiktävling över helgen i umeå så uppdateringen blir som vanligt igen efter den, dax att plocka fram vinterjackan igen... tycker jag har sett nog av den! Men önska oss lycka till nu :)


Sadface

Nu har den andra datorn gått sönder :( med den är de inte bara virus utan den bara dog :o inte okej... Nu finns de bara en kvar här hemma men den funkar inte heller för tillfället, eller det är vårt internet som är paj.. Modemet är tyvärr inte installerat på den heller :/ så nu kommer de bli dålig bloggning ett tag.. Jag som har all tid i världen nu. Men det är väl självklart.. Får hoppas den går att laga idag eller imorrn ;) nu sålänge får jag väl smygblogga lite från pappas iPhone. En annan tråkig sak är att jag skulle köpa en kjol idag men den fanns varken i vällingby eller i jakan.. De är väl helt enkelt inte min dag idag. Får hoppas kvällen blir bättre som jag ska spendera med några vänner :)

LOOV!

Känns grymt skönt! Äntligen säger jag bara!
Nu är de inte långt kvar till skolavslutningen heller, längtaar.

Har haft en riktigt trevlig dag med bästavän idag, blev "firande" för att de är lov med glass och sen en massa snack såklart :)


yummie!


RSS 2.0