första träningen på 2 veckor!

Tjabaa, kom hem för ett tag sen, har varit i och simmat med klassen... tjoho -.- Ska sätta mig och göra klart några saker till skolan och sen ta och gå på träningen, har inte gått på dom på 2 veckor nu!:o men har istället varit ute och sprungit några ggr. Men det ska bli skönt att komma tillbaka till det, det är ändå bara 2 träningar kvar innan uppvisningen så är väl bra att gå på dom.


Tänkte egentligen lägga upp resultatet på mitt hår nu också men det vägrar funka så det får bli senare, men nu måste jag skynda mig att bli klar med allt..


mini jul och nyfärgat hår!


tjenare!

sitter just nu och väntar på att mitt hår ska torka, har precis färgat det mörkare, resultat kommer den!
Får hoppas att det blir bra, fast de tror jag nog, såg bilder från förra julen då jag hade väldigt mörkt hår så fick lust att fär´ga tillbaka ;)

Vad mer har hänt idag då?..

var och kollade på Tyras dans, hihi riktigt gulligt när de sprang runt och dansade till "i en rosa helikopter"
Nu på kvällen har vi ju då haft en mini jul, var väl mest bara maten som var juligt och lite musik men annars va det som vilken dag som helst. Var en riktig B-jul haha..

hmm.. måste nog gå nu, leker egentligen kurragömma och jag tror de börjar tröttna på att gömma sig ;P
pussar!



fredag och städning...

tjenare, håller på och städar upp i mitt rum lite faktiskt, ska åka till gävle runt 18 och kommer inte hem förrän på söndag så vill komma hem till ett rent rum ;P

Den här gången blir det inte Malin som åker med utan ska dit med familjen, ska ha "mini jul" haha så jag får stå ut med 2 julbord i år! Ska nämligen vara hemma på jul så vi firar väl lite smått med släkten på mammas sida där. Sen blir det lite dans och hockey som vi ska på, ska kolla på kusinerna :) haha det blir nog lite småroligt.

Tar med mig datan så det kommer förmodligen bli lite uppdatering även där.
Måste ta och städa klart nu så vi hörs senare :)



ser ju iof  väldigt mysigt ut... men de e ingen favorit!

årets första julklappar

Lovade ju att lägga ut bilder på mina fynd från igår så tänkte göra de nu när jag ändå e hemma ;)
Har reklektionsdag så måste bli klar me lite saker också så det får bli ett kort inlägg det här. Ska iväg till skolan vid ett på ett möte så vill helst bli klar innan.






liten sneakpeak på min nya advetsstjärna.

Vart en del julsaker?!

va det inte nyss sommar?!


det gick väldigt snabbt iaf men nu längtar jag lite faktiskt, kanske inte just till julafton men iaf tills man fixar lite julstämning. De enda jag inte gillar med julen är väl maten ;P hehe men man måste ju ändå ha ett julbord annars blir de ju inte äkta ;P men blir väl köttbukllar och potatis för min del hehe..



I'm back!

nu är jag tillbaka igen efter 2 veckors pause, har haft grymt mkt i skolan så datan har fått vila ett bra tag nu. Finns inte så mkt mer att berätta än att jag har pluggat i stort sett hela dagarna... Gjorde ett försök till att höja mitt betyg i fysik till vg, försökte verkligen få in all skit om atomfysik i hjärnan men lyckades inge vidare, satt på provet idag och fattade inte mkt alls.. så det blir inget vg på det här provet, fysik är mitt allra svagaste ämne, så  blev iaf glad när jag fick veta att vi inte kommer ha nationellt prov i fysik utan ´det blir antingen biologi eller kemi, ge mej biologi tack!

var sjukt skönt att kunna göra något annat än att plugga efter skolan idag iaf så jag följde med mamma på en liten shoppingrunda, vi höll väl mest till inne i en laksaksaffär, hehe tog ett bra tag att hitta julklappar åt mina 4 små kusiner ;P men fick iaf med mig lite småsaker till mig själv ändå så det var ju trevligt, bilder på det kommer imorrn, hittar inte sladden just nu och orkar inte springa runt och leta nu när alla sover.

nu ska jag kolla lite gymnasieskolor och lite annat innan jag somnar så vi hörs imorrn igen!
kisses!


sjukling..

nu har jag haft en litet uppehåll här i bloggen på ett par dagar, har haft så himla mkt i skolan.. kommer ha mkt i 2 veckor till framöver så det kommer förmodligen inte bli så mkt uppdatering. Jag känner att skolan går först och vill inte känna mig tvingad till att blogga. Kommer kanske komma ett inlägg då och då, inte vet jag. Det blir helt enkelt när jag har tid.

Fick iaf ett tillfälle att blogga lite just nu eftersom jag faktiskt är sjuk.. tog vaccinationen igår mot svininfluensan och nu så mår jag illa, har ont i huvudet och har riktigt ont i armen.. Får väl hoppas att det går över snart! Tänkte sätta mig framför en film nu och bara slappa.

puss&kram så länge!


Michael Jackson moves

igår sov ju josefin hos mig, haha vi fick för oss att lära oss dansa som michael jackson till låten beat it. Varför vet jag inte ;P hehe men nu kan vi iaf rörelserna men det ser inte precis snyggt ut! Aja hon visade mig iaf den här vidion från i somras när michael hyllades på plattan och stureplan, ser riktigt häftigt ut faktiskt!


Triss i svart

tjatja!

Kom hem för ungefär en timma sen nu, har varit hos malin och haft oth kväll ;P 5 avsnitt i rad med ben&jerry's, myspys! Har med andra ord haft en riktigt lugn lördagskväll, men det var skönt. På dagen var jag iväg och shoppade fast den här gången var det åt mamma, hjälpte henne  lite. Hittade en svart tröja till mig bara och sen lite grejer inför tävlingen imorrn.

tiderna för imorrn;

Samling i Sporthallen: 15.00
Publikinsläpp: 15.15
Förträning: 16.00
Defilering 16.55
Tävlingsstart: 17.05
Prisutdelning: ca 19.40

fast kommer vara där från 11 tror jag för att sälja tröjor(?) eller nått ;)


3 saker fick jag med hem idag.

triss i svart


friday i'm in love!

hääääääjj! :D

fredagfredagfredag!!
wiiie!

Äntligen lite ledigt igen, har inte haft en så himla jobbig vecka i skolan iof men de kommer..
Aja då var det middag idag då, Johanna drar ju och jag pallar inte sitta ensam och ruttna med massa vuxna och lyssna på deras tråkiga humor ;P hehe Josefin kommer iaf över så vi får äta 3rätters för oss själva, mums!

Blev dåligt med uppdatering igår men var sjukt trött efter klassmiddagen somnade medans jag pluggade så ;p Jag hann heller inte innan middagen för var bara hemma en kort stund och duschade och sånt. Men middagen igår gick bra iaf, tror vi fick ihop 6800:- eller nått sånt på mat och lotter så det var väldigt bra, tror de var runt 80 personer där.

Josefin kommer inte förrän halv sju så ska ta och städa upp lite sålänge men vi hörs sen!

kramar<3


röda naglar

Gomorgon på er!

Sitter här med röda nymålade naglar och är väl klar för att gå till skolan. Jag skulle behöva skriva klart svenskan men de hinner jag inte nu så får lämna den imorrn.



outfit för dagen

tjena!

Borde verkligen inte sitta här nu men det fick bli såhär iaf. Har fortfarande svenska kvar tills imorrn, tror jag har en halv fråga och en skrivuppgift kvar.. wiie roligt värre! Men om jag skulle somna så kan jag ju alltid göra klart de imorgonbitti eftersom jag ändå har fått sovmorgon ifrån engelskan, skulle egentligen jobbat hemma ist men glömde grejerna så får göra de efter skolan ist!

Nog om det! Jag såg precis att jag hade tagit en outfitbild för idag så jag tänkte bara ladda upp den nu för annars blir de väl aldrig av och sen fick jag mitt förträningslinne till gympan idag också så det kan ni också få se ;)




Lunch by me!

heeello!

Har lång lunch idag så jag sitter faktiskt hemma just nu och har precis ätit omelett, riktigt gott faktiskt det är väl en utav de få maträtter som jag kan laga.

Börjar igen vid 12.55 och har bara matte kvar så den blir de hem och få klart svenska läxan tills imorrn, har ännu inte börjat så den måste jag fixa klart innan halv sju helst så att jag slipper hålla på efter träningen.


från "FRIDA" till "SOLO"

Känner mig riktigt duktig just nu som faktiskt redan är klar för att sova, är trött också så vrf sitta uppe? Jag tänkte bara säga gonatt eftersom datan stog på. Ska krypa ner och läsa lite frida tidningar som jag har en hel hög av som jag inte har läst än, fått premunationer av det i julklapp och födelsedagspresent. Men nu är iaf premunationen slut så jag har tänkt läsa klart alla och sen vill jag börja läsa solo ist, har inte läst den så mkt men när jag väl har läst den så tycker jag att den är bra. Gillar att det är lite mer mode  och sånt i den än vad frida har. Har läst frida väldigt länge nu så börjar tröttna på dem också, alltid kul me nått nytt!

kisses


häftig grej!

Sitter just nu och kollar på the hills med syrran, riktigt trevligt såhär på kvällen. Vi är på säsong 2, lånad av malin ;)

Aja de va inte de jag skulle blogga om utan tänkte bara visa en sjukt häftig grej som min syrra hade på sin halloween middag i lördags. Bilderna är iof från i söndags då jag fick se det "in real life" hehe var ett tag sen jag såg de sist, kanske var runt 5 så kommer inte ihåg.



kolsyrad is!


Planering av veckan

första gången ni hör från mej idag, kan ju dra lite snabbt vad jag har haft för mig under dagen. Inte så mkt egentligen: skola och ut me saga. Var ju första dagen i skolan för mig idag och de va inte kul kan man ju säga, skulle inte tacka nej till en till veckas lov..Men nu är man ju tillbaka i verkligheten och ska snart börja med läxor
-.- får väl stå ut i 7 veckor till innan jullov, de klarar jag nog. Vart iaf lite gladare av att jag fick mvg på spanska provet, wiiho.

När jag ändå håller på kan jag ju dra veckans planering (eller ja de som är kvar då)

Onsdag: träning- sista träningen innan tävlingen så den får jag inte missa.
Torsdag: Klassmiddag- Middag för klassens föräldrarnar i skolan, ska samla pengar till klassresa. 
Fredag: Middag här hemma- så ska väl försöka hitta någon annanstans att vara under kvällen.
Lördag: ?- de kommer väl förmodligen upp nått under veckan annars blir de väl shopping eller nått.
Söndag: Tävling- gymnastiktävling på hemmaplan nere i sporthallen, önska lycka till!




The muppet show

låt bilderna tala för sig själv..













roa oss är något vi är bra på ;P


new shoes!

Godmorgon på er!

Sitter här hemma och bara tar de lugnt, känns riktigt skönt att ha studiedag idag så det blir en extra dag på lovet :) Har egentligen bara halv studiedag men sista lektionen e inställd och den andra får man välja att gå på, hmm inte så svårt val huh? Får ingen sovmorgon på fredag då men whatever.

Aja de jag ville säga var att jag äntligen har hittat ett par skor med klack som jag har letat efter ett bra tag nu. Det var faktiskt mamma som hade sett dom och trodde att jag skulle gilla dom, hon känner mig så väl ;P hehe tyckte iaf om dom riktigt mkt.

hade en himla tur när vi skulle köpa skorna, dom sa först att de inte fanns i min storlek utan bara en större och den var väldigt stor och slapp så den kunde jag inte köpa, men sen kom dom ut me ett par i min storlek iaf så det var ju bara tur att vi inte hade gått än ;)

Vad tycker ni?


Barnvakt

I Fredags så var vi barnvakt några timmar åt mina kusiner Leo och Noel, 7 och 5 år. Fixade lunch och tog me dom ner till en  lekpark, sen satte dom sig framför en film. Gick väldigt bra och var bara trevligt.



hehe men de slutade ungefär såhär..malin ramlar av gungan xP

100 kr i belöning.

100 kr och en biobiljett av mormor.

 

hihi tack så mkt!


Fika <3

Blev en himla massa fika där uppe, både onsdag torsdag och fredag. Gott men kanske inte så bra ;p får bli skärpning nu efter lovet.





Torsdagens fika blev på kvällen ute på en bänk, blev en varm choklad och en kanelbulle för minn del, riktigt mysigt!


Tillbaka i sthlm

Hej på er!

Nu är jag hemma igen, känns skönt men vi hade även kul där i sandviken, det är väl borta bra men hemma bäst?
Vi gjorde väl inget speciellt sådär utan tog de mest lugnt, vilket verkligen behövdes, skönt att bara komma bort härifrån ett tag också!

Har inte varit nån uppdatering på ett par dagar nu men det beror också på att jag bara vill ta de lugnt och inte känna mig tvingad till att blogga, men det känns bra att vara tillbaka igen.

Har varit sjukt trött hela dagen, var väl antagligen uppe för sent, sen var det ju träning på det i förmiddags, gick väl ganska bra tycker ja, även fast jag höll på att somna(?).

Skulle egentligen ´tillbringat kvällen med maja, malin och jennifer men jag känner att jag inte orkar så det får bli en annan dag.

Nu ska jag faktiskt ta och blogga lite mer, tänkte berätta lite mer om vad vi har haft för oss där borta.


home sweet home


RSS 2.0