I LOOVE stickat!

Hellooo :)

Ska strax dra iväg på träning, blir faktiskt sista nu innan tävlingen så får hoppas att de går bra då! ;)
Det gick väll lite sådär med plugget idag men jag är iaf hyfsat nöjd.. kände att jag behövde göra nått annat!
Nu ska jag bara upp och byta om och lite sånt.

Dagens outfit



Älskar stickat så körde på både stickad mössa och stickad kofta/cardigan(?), hehe.
myys!

Reflektionsdag!

Känns riktigt skönt att bara sitta hemma i lugn och ro och plugga idag! Har bestämt mig för att göra bra ifrån mig och jobba med allt jag behöver. Brukar vanligtvis bli att jag inte jobbar så mkt men det kommer bara bli jobbigt sen då. Än så länge har jag bara hunnit med no.n men det gick bra iaf är i stort sätt klar, eller nu har jag bara kvar att renskriva. Ska snart gå ner till skolan ändå eftersom jag måste göra klart en spanska dialog med jennifer och nathali som måste bli klar idag då vi ska framföra den på fredag.. Men det går nog snabbt får jag hoppas.

Var på cykeltur med Saga i morse, det var faktiskt riktigt mysigt hon var duktig och så. Bra väder än det ju också men väldigt kallt! Så var tvyngen att dra på mig både halsduk, mössa och vantar, nu är sommarn långt bort igen!

Aja när jag cyklade förbi skolan så bestämde sig saga för att stanna och lukta(?) eller nått sånt så de blev det att jag nästan tappade cykeln, men det gick bra så jag trampade bara vidare, tills jag började tänka på om jag hade haft mobilen med mig eller inte.. Hade ett svagt minne att den hade leget i korgen där det nu bara låg mina nycklar..! Fick lite smått panik men försökte övertala mig själv att den säkert låg hemma, men på  hemvägen kunde jag inte låta bli att åka förbi skolan igen för säkerhets skull och kolla efter mobilen. Och vad ser man ligga längs vägen då?.. jo min mobil såklart! Där hade jag riktigt tur! utanför skolan är inte de bästa stället att tappa en mobil på! Det var ju bara tur att jag hann tillbaka före nån annan!

´Nu känner jag att jag borde stänga ner det här och istället ta mig ner till skolan en snabbis om jag ska hålla att jobba bra!

puuss på alla söta! :)


slöö

goosh va trött jag blev helt plötsligt... Borde inte vara de! Vaknade t.o.m en timme senare än vanligt idag :o
känner att ögonlocken är påväg ner men jag "orkar" inte gå och lägga mig..näe inte än det är föör tidigt, då kommer jag väll studsa upp riktigt tidigt imorrn, vilket inte är så bra eftersom vi har reflektionsdag, alltså får vi jobba hemma hela dan, då kan man ju passa på och ge sig sovmorgon på samma gång! :)

Men hade iaf tänkt att kolla ikapp på andra avenyn nu på datan, missade förra avsnittet så kan inte kolla på de nya som håller på just nu. Kommer väll förmodligen bli ännu tröttare av det men jag kommer inte på nått bättre att göra nu.

Om jag inte somnar så kommer jag väll tillbaka nån gång senare ;)


GRATTIS MICAELA!!



Idag fyller den här lilla sötisen 15 år!
grattis,grattis, GRATTIS!! :D

hoppas du får en toppen kväll nu med massa paket! (:


Resultatet av färgningen!

Har håltimme nu så jag passade på att gå hem en stund då. Och nu har jag tagit efter bild också så tänkte att jag kan ju ladda upp de nu istället för att vänta tills ikväll ;)


FÖRE                                  EFTER
  

Blev mörkare än vad jag hade tänkt mig men jag är ändå nöjd.
Va tycker ni?

Nyfärgat hår

Sitter här med blött nyfärgat hår, ser nästan svart ut just nu :o men de blir ju ljusare när de torkar. Var så otroligt trött på min gamla urtvättade hårfärg så nu kände jag att det verkligen var dax att fräscha upp det lite. Vet inte hur länge sen det var nu som jag egentligen skulle ha färgat, kan väll ha varit 2 veckor sen eller nått sånt. Men det blev  aldrig av, förrän nu. Har tagit före bild och ska ta en efter bild också när håret har torkat helt. Får väll se om de hinner göra de innan jag ska sova.


Hemma från orienteringen!

Wohoo nu var det avklarat, var faktiskt inte alls speciellt jobbigt, kontrollerna var heller inte svåra att hitta så det var bra, kom även runt på en hyfsad tid så det var ju också bra. Känns riktigt skönt nu att vi redan har slutat! Slutar egentligen inte förrän runt fyra idag så två timmar exra ledigt är aldrig fel!

Nu ska jag ta och kolla igenom matten lite och sen tänkte jag bara ta de lugnt innan träningen ikväll, tävlingen börjar närma sig nu, redan på lördag!


?rubrik??

Ska snart iväg på origentering då...jippie! Ska iaf möta upp Jennifer om en halv timma kanske för att sedan gå till samlingsplatsen. De positiva är iaf att jag har hittat en orienteringskompis, så nu slipper jag tappa bort mig själv. Ska väll ta och byta om till lite bättre kläder nu, måste försöka tvinga mig runt på en hyfsat bra tid iaf.. Men jag är tillbaka efter det sen, skulle gissa på att det blir runt 15 eller nått sånt ;)

Är på ett riktigt måndagshumör känner jag.. Har riktigt dålig fantasi just nu också, rubriken kanske förklarar det. Efter skolan får jag se till att muntra upp mig lite!
hej så länge.




kvälls update

Nu är de sovdax för min del, börjar vid 9.20 imorrn så har klockan ställd på 7 så det är väll lagom nu. Har iaf skrivit klart min svenska uppgift så imorrn behöver jag bara hitta nån smart lärare som kan hjälpa mig lite i matten och sen är det bara att tränatränaträna på det imorrn.

Imorrn har vi även orientering i skolan...blää på det!
Riktigt tråkigt är det.. 4 km fågelvägen(?) tror jag de var. Malin kommer inte komma imorrn heller så kommer nog förmodligen få göra det själv med tanke på att alla redan har valt skulle jag tro.. då vet man ju aldrig hur de slutar -.- är inte precis duktig på att orientera. Kommer väll gå vilse så måste ta med mig mobil och sånt så att jag inte måste bosätta mig ute i skogen någonstans.
Ni får väll troligtvis höra hur de gick imorrn, om jag nu kommer hem dvs.

Men gonatt iaf!
<3
 

Titta vad jag fick :D

Mamma och min syrra kom hem ifrån stinsen för nåra timmar sen, de har varit där och shoppat och de även köpt lite smågrejjer till mig. tack så mkt! (: alltid kul med lite presenter på en tråkig pluggdag!



-hårfärg
-Underkläder
-svarta leggins
-lila strumpbyxor
-foundation 


Tråkinlägg..

Då var de söndag igen och inte kan jag njuta av ledigheten heller.. nä såklart inte utan måste ta itu med matten och svenskan.. Prov på tisdag så jag måste verkligen hinna klar. Hade tänkt försöka behålla  mitt betyg i matte så då måste provet gå bra.

Har iaf inte gjort så mkt idag vaknade ju hos malin eftersom jag sov där. Blev en väldigt tidig kväll för oss, somnade framför vänner vid halv tolv ungefär, malin vaknade sen vid två och gjorde sig klar då, sen väckte hon mig vid halv tre. Var klar för att lägga mig igen vid 3 så inatt har jag sovit tillräckligt mkt! var faktiskt ganska länge sen så det var skönt, gick även bra på träningen de beror väll kanske på att jag fick sova de timmar som jag egentligen behöver :)

Nu blev det ju ett väldigt trkåkigt inlägg, men tror jag bara skrev för att uppdatera nått, hehe.
Får väll komma med nått bättre senare!


Ska precis gå..

Tjabaa! 
 
Sitter hemma och är sjukt trött, har varit de hela dan.. Men ska alldeles starx rycka upp mig och knalla ner till Malin, vi ska ha en liten filmkväll, ska ta och rota fram någon sevärd film så sticker jag sen. Det blir alltså ingen utgång idag, men hade inte orkat iaf så. Det ska bli riktigt trevligt, en kväll med bästavännen, kan de bli bättre? hehe.

Aja tror faktiskt hon väntar på mig så ska börja röra på mig men de kommer nog upp nått mer inlägg senare.





bild från 2007


Även jag har varit en hästtjej

.. Sitter just nu vid en annan data än vad jag brukar, alltså den som jag använde innan jag fick en egen. Aja jag kollade iaf lite på mina gamla bilder som jag har här och hittade bilder ifrån ett ridläger som jag var på 2007,hehe. Red i ungefär 8 år innan jag slutade nån gång i slutet av sjuan, början av åttan eller nått sånt. Hann helt enkelt inte med det längre när de började bli så mkt med skolan, så jag valde att bara fortsätta med gymnastiken då jag ändå inte tyckte att ridlektionerna va särskilt roliga, jag gillade förståss att rida men ville hellre gå på läger eller göra de jag gillade bäst på lektionerna. Menmen, jag kan faktiskt känna att jag saknar ridningen lite men skulle nog inte tänka mig att börja igen, jag skulle ändå bara tröttna på lektionerna rätt snabbt. Fast jag skulle faktiskt kunna tänka mig att gå på nått läger igen.


 
minne


Fredagskvällen

jaha igår vart det inte ett ända inlägg här i bloggen men jag hann inte med det. Slutade skolan runt 15 igår och gick då hem och fixade lite saker och gjorde mig sedan klar för kvällen. Haha var faktiskt på skumpartyt igår, det var första gången jag gick på en såndär fest, ville först inte gå men sen fick vi gratisbiljetter så då kan man ju lika gärna utnyttja dom. Trodde inte att de skulle vara så kul, trodde mest att de skulle springa runt små halvnakna fjortisar, men det var faktiskt inte så mkt sånt utan jag hade väldigt kul med mina vänner där.  Det jobbiga var väll att man fick stå i kö till garderoben skit länge när man skulle hem. Kom iaf hem runt halv 3 så nu är jag riktigt trött!..

Just nu sitter jag och väntar på att Malin ska komma hit med Maya så att hon kan leka en stund med Saga. 
Hörs senare!



Maya+Saga=bästavänner, hehe :) 


Jag som trodde att jag var klar snart...

...har snart gjort klar matten tills imorrn och tänkte bara sätta mig en stund vid datan eller göra nått annat lugnt efter det. Men sen så gjorde jag nått avbrott i mitt pluggande och packade istället upp mina idrottskläder som jag hade med till skolan ida.. och vad ramlar ut?.. jo min text på vad jag ska säga imorrn på so redovisningen! Den hade jag helt glömt bort -.- så det är väll bara att sätta sig och plugga in den också.. KUL!




okej är kanske inte så mkt text men sitter man och försöker plugga in nått när man är skit trött så är det inte speciellt lätt..

Paket med posten!

Kläderna som jag klickade hem ifrån h&m kom idag, riktigt trevligt! Behövdes verkligen och de kom precis i lagom tid. Gick ändå väldigt snabbt, beställde bara i söndags. Eller okej det gick väll ungefär lika snabbt som allt annat brukar göra men det är egentligen på en väldigt kort tid som man får hem de man har beställt. Tänk hur mycket de måste skicka ut per vecka, måste vara hur mkt om helst.


aja de här fick jag hem iaf!
(vissa saker var tyvär slut, buhuää)


    


Dagens&Gårdagens

Då tänkte jag ladda upp dagens outfit då, men eftersom jag även hade tänkt göra det igår så kan även gårdagens outfit få komma med på samma gång.


  
Igår.                                                   Idag.

tunika - h&m                                       linne med tryck - jc
linne - h&m                                         cardigan - h&m
cardigan - h&m                                   leggins - gina
jeans leggins - gina                             halsduk - stadium
skinnjacka - hollies                             armband
converse - nilson
armband - london
halsband - guldfynd


Vilken outfit var snyggast?


bedtime

Nu kan jag äntligen pusta ut för dagen... fast skulle egentligen behöva kolla lite på engelska grammatikhäftet som vi ska ha prov på imorrn, de har jag inte hunnit träna till alls, men jag tror det går bra ändå. Tur att det inte var no eller nått sånt jobbigt! Nu känner jag bara för att hoppa ner i sängen. So filmen fick jag klar idag så den behöver jag inte tänka på mer iaf, skönt de!

Hade tänkt ladda upp bilder på dagens outfit och lite sånt idag eftersom det var ett tag sedan men kan inte hitta sladden någonstans så får väll leta reda på den imorrn så kommer de förmodligen lite sånt imorrn ;)

Men nu släcker jag ner för idag!
bye



Hösten

Är hemma just nu men ska snart tillbaka och ha en sista lektion, kort dag iaf!
Men sen blir de direkt massa plugg, ligger efter i en del så måste väll jobba ikapp.. aja.

Idag är det redan den 23 september, goosh va tiden går snabbt! Sommaren känns redan lååångt bor t. Känns att hösten är påväg iaf, löven har börjat falla och de blir mörkare och mörkare på kvällarna. Men hösten är ändå mysig, alla stora halsdukar och stickade tröjor. hehe det finns ju mkt mer som också är mysigt med hösten, faktiskt så tycker jag mörkret hör till en av de sakerna. Förut var jag verkligenn jätte mörkrädd, kunde knappt gå in i ett släckt rum utan att blunda tills jag hittade lampknappen, haha nu har det iaf blivit ändring på det och det är ju ändå tur!

Nu ska jag faktiskt ta och börja gå ner mot skolan igen så vi hörs senare!
Kram


 

                             H      Ö       S       T        M         Y        S


Vad är de för fel på vissa människor?!

...phu! Äntligen hemma och lite lugn och ro. Första inlägget för idag och klockan är över elva! Då har man haft fullt upp. Det är faktiskt sant också, direkt efter skolan stack jag och några kompisar till moskén och intervjuade en muslimsk man, filmade de men kommer inte lägga upp det här. Aja det gick iaf bra, fick utförliga svar och så. Efter att vi var klara med det så gick vi hem till Mican och fixade klart resten av materialet som behövs till vår rediovisning till på torsdag. Skulle även ha klippt ihop filmen men det gick inte precis som vi ville utan det blev en massa strul så jag gick bara hem och åt lite snabbt innan jag cykla ner till mina kusiner där deras pappa tillslut kunde hjälpa mig med den, hann inte klart ändå så måste dit morgon eftermiddag också. Men de går nog snabbt förhoppningsvis!


Så i stort sätt har min dag gått ut på saker inom islam.. hehe låter skoj va? nja kunde gjort något roligare men det var ju något som var tvunget att göras så.


Hände även en grymt irriterande sak i skolan idag som jag bara tänkte säga lite snabbt; Vi skulle fylla i något häfte om hälsa och sånt idag, det var någon kvinna som hade kommit till vår skola för att göra det med niorna och sexorna. Hon kom iaf in och började berätta lite om det, och så blev det att en i klassen började garva. Även "kvinnan" började småskratta lite så. Sen så var de två andra som sa någonting och då fick hon rådamp och sa att de två skulle gå därifrån. Några började fnissa lite och hon blev förbannad på dem också och ville skicka ut dem. Sen sa hon något om att hon hade bra tålamod men att hon kunde bli sur. Efter att ha varit i vår klass kanske 5 minuter skriker hon att hon ska gå till rektorn, men kommer snabbt tillbaka och säger istället - jag ställer in, jag accepterar inte sånt här uppförande! Sen packade hon sina grejer och stack?! 
          Grejen var att vi inte ens hade varit jobbiga och hon som påstod att hon hade bra tålamod.. ren lögn!
Okej jag vet att vi inte är den perfekta klassen utan oftast den drygaste men den här gången var det verkligen inte så!.. störd kärring de där.


"Svenska hollywood fruar"

Idag blev det en riktig slappar dag. Var hemma med Malin och gjorde bara slöa saker, sing star/tv/data, hehe så kul hade vi det. Nejdå det var trevligt, skönt att bara ta de lugnt när man får en extra ledig dag bara sådär :)

Men vid halv 7 så fick jag rycka upp mig och dra iväg på träning, gick väll sådär.

Nu på kvällen så har jag kollat lite på de där programmet "svenska hollywood fruar" haha ja vad ska man säga? Det var faktiskt lite underhållande iaf, Maria blev favoriten, hehe. Som vart överlycklig för att hennes lillebror kommit med svenska ostbågar, hah.


LEDIG!


Blev riktigt dålig uppdatering igår igen men hade ingen blogglust alls, fölåt för det. Men idag är jag tillbaka igen!

Är faktiskt ledig idag (studiedag) skit skönt! Så det blev en långhelg :)
Skulle egentligen ha åkt in till moskén idag för en so-uppgift, men filmkameran var inte laddad så vi får ta de imorrn istället, känns bra de också, det är inte precis de jag helst vill göra på en ledig dag!

Jag vet inte vad det blir jag hittar på istället men Malin är här just nu och tror iaf att vi ska ta och sjunga lite sing star.



 Har på mtv här hemma och den är musikvidion visades nyss, tycker den är riktigt gullig faktiskt.

Gårdagen.


Tjenare!

Tänkte bara berätta lite snabbt om gårdagen, eller okej det finns inte så mkt att berätta.
Var ju som sagt ute med Malin och Cecilia sen träffade vi på väldigt många andra men själv blev det mest att jag umgicks med Cecilia. Det var as kallt ute så vi försökte få med oss Malin hem som ville vara ute ;p
Runt elva så fick vi med henne. När vi väl kom in så gjorde vi inte så mkt, vi var alla skit trötta så vi satt och pratade lite och la oss sedan rätt tidigt.

Så idag då..
Hade träning vid halv tolv så vi gick upp hyfsat tidigt. Efter det har jag inte gjort så mkt heller, beställt hem lite kläder och lite sånt ;)

Senare ikväll så ska jag nog träffa Maja, Jennifer och Malin tror jag så det blir trevligt :)



Converse

Nu har det visst varit väldigt dött här i bloggen idag, men har inte varit hemma så mkt  idag så. Det blev iaf bara jag och Nathali som åkte in till stan, jennifer var tvyngen att vara hemma. Vi hade det riktigt trevligt ändå, åt lunch på ett café, lite mysigt sådär. Fick iaf med mig ett pa vita converse med smal sula, 699 :- på nilson. Är nöjd med mitt köp!

Nu ska jag iaf dra hem till malin, eftersom att jag ska sova där. Det ska även hennes kusse göra så det ska bi trevligt, får se vad vi hittar på men det blir förmodligen så att vi går ut ;)

Nu håller min data på och dampar sönder och orkar inte sitta och kriga med den mer så vi får höras imorrn eller ikväll, de får vi se.'



c'yaa


Så kommer jag spendera min lördag!

godmorron!

Vaknade runt halv tio idag, lagom tid sådär. Aja det är grymt fint väder idag så dagen börjar bra iaf!
Har en känsla av att hela dagen kommer bli lyckad :)

Har planerat att åka in till stan med Nathali och Jennifer och kanske någon mer, hehe vi har tänkt äta kinamat å sen hitta på nått kul, tänkte alltså fira nathis lite på de sättet. Sen ikväll så ska jag nog ut med Malin och sen blir de väll säkert fler. Efter det så ska jag sova kvar hos Malin, de var faktiskt länge sen nu som jag sov där så det ska bli trevligt! :)

Så idag blir de ingen sitta hemma och ruttna dag, haha perfect!



Känner att de kommer bli en såhär glad dag! 
(bilden; någon garvattack 2008)                                                                                                      



01.01

Är hemma nu efter en något bättre kväll än väntat. Stannade hos kusinerna till kanske tio någonting, sen fick jag iaf dra ut, skulle egentligen mött upp malin men hennes mobil verkade ha dött så mötte istället upp maja och ullis. Vi gjorde väll inte så mkt, gick mest runt lite här och var. Var inte ute sådär jätte länge men de var ändå as kallt så de gjorde väll inte så mkt. Nu är det bara jag vaken här hemma, som vanligt, så sitter och nördar mig framför nått himla spel på facebook som jag fick nån inbjudan till, är egentligen sjukt tråkigt men det är de bästa jag kan roa mig med just nu känns de som..kanske inte men.

  


Tog inte så mkt bilder, men ni ser ju att vi försökte roa oss så gott vi kunde..

1. Kusin,syster,jag
2. Syster(?)


Går nu..

Då var de dax att gå då.. vet inte om det blir någon uppdatering där, men annars blir de väll det när jag kommer hem igen. Ska stanna och snacka med malin en stund på vägen men sen blir de direkt vidare -.-

aja hoppas att ni få en roligare fredagskväll än vad jag kommer att få!



puss på er så länge!


GRATTIS BARNDOMSVÄN!! :D<3

Gattis till min älskade nathali på 15-års dagen!!
Nu är du byxmyndiig! :D




Fredagskvällen.. förstörd! -.-

Är på grymt dåligt humör just nu.. fredagen är här men den är totalförstörd!
Måste ju iväg på middag/kalas/fika vid 6-tiden.. Och grejen är att jag hade tänkt åka till ekerö ikväll med några kompisar, men nehedu det fick jag absolut inte! Igår var det tydligen inga problem att jag kunde få gå därifrån efter middag och sånt men nu idag så fick jag bara ett fetnej så fort jag nämnde det! :s Orkar inte med sånt där.. Varför kan jag inte bara få åka?! kommer ändå bara sitta och ruttna hos dem.. Anledningen verkade vara att de inte ville att jag skulle åka så sent, men hallå? jag har åkt senare än deet förut så varför funkar de inte nu?! Klockan blir väl senast 9 halv tio. Det är ju inte lixom bara jag som åker tåg/buss vid den tiden! 
gaah!!


"Det är dax för fredagsmys, om det så är det sista jag gör..."

Knappast! 


Sweet dreams or a beautiful nightmare

Jahapp då var det väl dax att gå och lägga sig igen, mkt man sover egentligen. Aja imorrn är det fredag! tjoho. Fast kommer väl inte ha den roligaste fredagskvällen precis, ska nämligen iväg på "kalas" kusin fyller 12 så måste dit. Om det är nån som vill rädda mig därifrån lite senare så är det bara att säga till ;)

Men nu blir det dött här i bloggen tills imorrn då.



Säger gonatt med en lite passande låt då ;p hehe.


Shoppingkris!

Fick hem h&m katalogen för nån dag sen, så har suttit och kollat lite i den nu under kvällen, sen blev det även idol. Ska åka och shoppa någon dag med familjen, hehe får se hur de går ;p Pappa brukar inte vara ett så stort fab av sånt, fast det var han som föreslog det!? Befann mig typ i chocktillstånd när han sa det :o men aja det är väl bara positivt antar jag. Jag måste iaf shoppa! och det är snart! Behöver verkligen nya kläder,skor, accessoarer och ja.. allt!



Några saker som kommer flytta hem till mig tror jag ;)

helt slut!..

.. då har man äntligen srungit den sista skoljoggen! woho!
Det var as jobbigt, var helt död efteråt! Nu har jag börjat leva lite smått igen men är fortfarande skit trött. Men jag var iaf duktig och sprang hela vägen utan att gå och förbättrade även min tid från förra året med minst en minut. Hehe det kanske inte är så mkt bättre men det var ju ändå mitt mål, att få bättre tid så jag är hyfsat nöjd, känner ändå att jag kunde gjort bättre ifrån mig menmen. Kom iaf in på tiden 44.07. Så imorrn vaknar jag upp med en rejäl träningsverk skulle jag gissa på.. great!

Har bara tagit de lugnt ett tag nu, har inte orkat med annat. Men ska ta tag i pluggandet snart så jag får det gjort.



starten


Morgondagens planering

Har precis tagit mig en dusch och ska ta och plugga lite nu innan jag går och lägger mig.. Vad mer?..juste har fixat en ny lista på min ipod alldeles nyss, fick namnet "springlåtar" för det är precis det jag ska göra imorrn.. 8 härliga km!:O Skoljoggen är det alltså, springer den en gång per år så det blir den sista nu, *phuu* har anmält mig till tävlingen också, egentligen inget som jag verkligen vill men gör de bara för betygets skull. Aja tänker iaf satsa på att bättra min tid sen förra året.

7.an - 48.? min
8.an - 45.? min
9.an - ???


Lite orättvist är de också för nu har de kommit på att sjuorna är så små så dom får springa 4 km tillsammans med sexorna istället! Men vi var tydligen tillräckligt stora då?

aja morgondagens planer är då..

* Engelska test
*So prov
*Skoljoggen
*Ringa till moskeén(berättar varför sen)
*plugga
*ta de lugnt (om jag hinner...)

Det låter ju som en riktigt rolig dag, huh?
Nä men helgen närmar sig ju så då får jag väl passa på att ha kul! :)

Men nu känner jag att jag verkligen börjar bli trött och jag måste plugga innan nått annat nu så vi får höras imorrn igen, då får ni veta tiden för "loppet" också.


lite allmänt snack bara ;)

Nu kör vi på de 101 inlägget!
eeh fattar inte vad jag skrev för skumt inlägg igår men så blir de när jag är trött!

Är iaf hemma nu efter en lång dag i skolan. Eller egentligen så kändes den bara lång, slutade faktiskt redan vid 13.55. men whatever. Just nu sitter jag och gör just det som jag inte borde.. orkar inte ta upp allt sånt där igen, ni fattar säkert ändå vad jag borde göra!..

Tänkte försöka fixa allt lite snabbt så att jag hinner iväg på träningen idag, eftersom jag missade förra så vill jag inte missa en till nu ;) Det är inte så långt kvar tills vi ska på vår första tävling för terminen. Tror det är 3.e oktober i dalarna nån stans(?). Så det är bäst att komma på alla träningar så att man hinner träna mkt inför den. Sist gick det riktigt dåligt när vi tävlade i helsingborg i våras. Kom på näst sista platsen, fast det var iof för att alla de andra lagen körde på kullerbyttor medan vi körde mkt svårare varv. Men aja vi får satsa på den här tävligen istället!



Några medaljer har vi iaf samlat på oss!

4 guld
1 silver
2 brons


NU 100 INLÄGG!

Grattis, grattis!
Det nu finns det hundra inlägg här i min blogg!
wohoo, och fler blir det!

Så nu har jag party här hemma, bloggen fyller 100 inlägg!
puss på den :D

Okej.. jag är trött, det kanske märks?
Ska sova nu  iaf, de behöver jag nu!

 

Tillbaka imorrn med 101 inlägg!


Tisdags TV

Planeringar är ingenting för mig säger jag bara!.. inte när de gäller skolan iaf.
Jag lovade mig själv att nu till nian verkligen göra alla mina läxor i tid och jobba koncentrerat på lektionerna, men hur blev de med det?.. Jag skriver en liten läxplanering varje vecka men är de något jag följer?.. nä inte precis. Idag skulle jag t.ex hunnit med både svenska,engelska och so men gjorde bara klart svenskan.. skärpning!

Men nog om det! Vad har ni haft för er ikväll då?
Själv har de blivit en tv kväll, först idol och direkt efter det andra avenyn. Haha har sett alla avsnitt som har sänds i den serien, fattar egentligen inte varför, den är rätt tråkig faktiskt, den är seg och så händer inte så mkt. Den var iaf bättre i början men kan inte bara sluta se den nu efter att ha kollat på alla avsnitt än så länge.
Enligt mig så slår Gossip Girl, grey's anatomy, oc och alla dom där  den med hästlängder!

Vad tycker ni om serien?





Dresscode

Är hemma nu efter en prommis med vovven. Mötte Malin påvägen så stannade och snackade med henne en stund också. Så nu är de väl bara att ta fram böckerna, härligt! -.-

Aja innan jag sticker tänkte jag bara ladda upp min dresscode för dagen,

 



Så där har ni den ;)


Un beso

Nu ska jag snart ta och krypa ner i min varma sköna säng! Alarmet går igång 5.50 imorrn så det är väl dax. Tänkte bara slänga in ett litet gonatt så hörs vi imorrn!

hehe nu var jag duktig och använde lite spanska också, någon som vet vad de betyder?
här kommer en liten ledtråd ;P

 

sovgott!


Ren&Fräsch, me like!

Nu är man nyduschad och fräsch då, riktigt skönt! Älskar känslan efter att ha duschat och tvättat håret och allt sånt där, känner sig så otroligt ren.

Aja, missade träningen idag.. hade ingen koll alls på klockan tydligen, trodde jag började om 30 min när jag märkte att jag egentligen hade börjat för 30 min sen. Eller egentligen så var de Josefin som sa det men. Det var ändå bara en tråkig träning idag, det är de iof varje måndag men det är bara för att vi tränar fristående. Men det funkar, gillar det iaf mer än vad jag gjorde förut ;)


då var måndagen här igen..

Tjenare alla glada måndagsälskare!

Sitter hemma och ska precis börja med det som jag gillar bäst!
Läxooor in my heart säger jag bara!! Så otroligt kul att sitta för sig själv och läsa på om islam och lite engelska då och då. Kommer äntligen få ha ett första prov på torsdag, yihooo! Love it!

Tror jag måste sätta igång nu, vill ändå inte sitta här längre, inte när man kan roa sig med annat skoj (plugg).



Där fick ni se mitt rätta jag!
Jag<3läxor


ELLER INTE!! -.-


#!¤%&#¤%"*#

Vet inte varför men av någon anledning så råkade jag trycka fram text tv förut idag när jag kollade på top model. Så såg jag någon rubrik som jag undra vad det var för något så jag klicka mig dit och får se vadå?!




Blir så otroligt sur! hur kan man bara göra så?! Gifta bort en unge vid 11 års ålder! Det är ju helt sjukt! Fattar inte hur folk tänker, fattig eller inte.. har man fött ett barn så får man ta ansvar för de och ta hand om de.. inte GIFTA BORT! Är helt emot sånt där men jag antar att de flesta är de.

Hittade iof de här på dn men var bara tvungen att kolla, stod inte så mkt på text tv.


Men nu så ska jag faktiskt vara duktig och lägga mig i sängen, vet inte om jag kommer somna men ska iaf försöka ;)

puss&gonatt, hörs imorrn!


lika som bär?

 
mamma                                                jag


Folk säger ofta att vi är väldigt lika, jag tycker egentligen inte att vi är så himla lika, eller okej de här bilderna är väl hyfsat lika (vi är olika gammla). Men det var ju väldigt länge sen också, jag kan väl se en viss likhet idag också men vi är inte precis kopior som många har sagt, hehe. Fast de säger dom om min syrra också fast det är inte mycket likhet där tycker jag.

Aja nu ska jag ner och få i mig lite mat tänkte jag ;)

kramar!


Söndagstråk..

Då var de söndag igen, vilket betyder att det är måndag imorrn och allt går tillbaka till sin vardag.. Hatar måndagar, då har man en hel vecka framför sig igen som man måste koncentrera sig på + att det är långt tills man blir ledig igen.

Vad har ni gjort idag än så länge då?
Själv har jag inte gjort mycket alls, var iväg på träning på förmiddagen men sen har de inte hänt så mkt mer. En riktig tråksöndag har jag alltså haft än så länge.. Fast jag tycker ändå att söndagar kan vara mysiga, det är en sån dag som man antingen har de trevligt på och kanske åker och shoppar/fikar/går på bio, vad som helst eller så  blir de en sån här dag som jag har nu, en sån dag som man inte gör någonting på.

Känner mig faktiskt riktigt trött nu.. Skulle gissa på att det beror på att vi inte gick och la oss förrän kanske halv 4 och sen  upp vid tio för att sedan åka iväg och träna i 2,5 timmar, men det går bra.

Får väl se hur min dag fortsätter men jag har en känsla av att den kommer fortsätta  på samma sätt så. Men då kan jag ju iaf blogga lite mer istället ;)



det stavas BEN&JERRYS :D

hej på er som sitter och tråkar vid datan mitt i natten ;P
Har de hänt nått kul ikväll då?

För mig har de väl varit lite sådär, har varit ute i stort sett hela kvällen med massa folk, de kunde verklligen varit roligare än vad det var! Aja nu sitter iaf jag och Malin hemma hos mig och har precis ätit Ben&Jerrys :D kärlek! Nu ska vi väl fortsätta ha de mys framför en film eller nått tror jag ;)
Trevligt avslut på den här lördags kväll/natten iaf, det är ju alltid något!


 

 


HAHA!

Nu ska jag vara riktigt snäll och ladda upp en film som jag, malin och jennifer spelade in 2007!
Riktigt länge sen nu, hehe hittade den iaf på datan nyss, fattar inte varför vi gjorde den(?) haha franklin who lixom? Haha men tror de var något barnprogram som vi skulle härma ;P Kanske inte är så kul för er som inte var med och så, det kanske inte är så lätt att förstå men själv dör jag här hemma! Riktigt kass kvalitet också men så blev det. Haha vi har lyckats göra till våra röster riktigt snyggt också!



Franklin - Jennifer
Björnen - Malin
Berättare - Jag





orginalet.

Mysoutfit ida

 

Idag blev det en riktig mysoutfit,

strumpbyxor                                                                                                                                              tunika, lånad av syrran
cardigan

dophalsband (om de inte syns så står det jennifer på)


Hemsk fredag!...

Blev inte mkt uppdatering igårkväll men jag kände ingen ork eller lust till det... anledningen till de var att de hände en grymt läskig sak igår när jag var ute med massa folk.

Jag kan försöka berätta de hela lite kort.. De började med att en av mina kompisar kände sig deppig/ledsen/tyckte en massa saker var jobbigt, helt plötsligt säger hon "Jag mår illa och är yr" Strax efter det faller hon ihop på marken och börjar andas konstigt, de lät som hon knappt fick luft.. Vi blev skit rädda och försökte få henne att andas lugnt och stilla. Sen började hon även frysa/darra så vi la massa jackor på henne. Men de blev aldrig bättre så vi sprang hem till den som bodde närmast av oss och hämtade vatten, de fick hon i sig men de blev fortfarande inte bättre.. Då bestämde vi oss för att försöka få med henne hem till närmaste person och de gick ganska bra, hon behövde stödjas men det funkade. När vi väl var inne så fick hon ligga i sängen men hon andades fortfarande konstigt.. som tur var så va det en vuxen hemma som tog hand om henne, efter ett tag så slutade hon äntligen att andas sådär.. Vi var med henne in och satt och väntade på att hon skulle bli bättre.. tillslut ville hon åka hem  så hon fick skjuts.

Idag mår hon bättre, hon är bara trött men hon kommer inte ihåg så mycket från igår.
Hon hade tydligen fått någon panikattack.

Blev sjukt rädd och det var det så många fler som blev..

Där har ni anledningen till varför jag inte var så aktiv igår, gick nästan direkt upp och försökte sova..'


(jag vet inte om hon vill att jag nämner vem hon är, der är därför de inte står namn med)


Dagens sötaste!

Måste bara ladda upp den här söta bilden på min söta vän jennifer :D
Blev bjudna på glass av micke så vi satte oss och i solen och njöt av den under lunchen, riktigt mysigt! 


Äntligen helg!

Jihoo nu är de helg igen, häärligt!
Skoldagen gick hyfsat snabbt också kändes de som kanske lite seg i slutet men. Nu behöver jag iaf inte tänka på skolan på 2 dagar :) Hade skolfoto idag då, kändes  inte speciellt bra, men de gör de aldrig så det var inget nytt, aja får väl se hur resultatet blir sen.

Planer inför kvällen då: Har faktiskt inte planerat så mkt men de blir middag med familjen först och efter de drar jag nog ut, får se va vi gör och så. Hur ska ni spendera eran fredagskväll då?


dagens outfit





Tråkdag..

Har varit en riktigt tråkig dag ida, men de beror väl mest på att jag bara har legat hemma. Halva dagen gick åt av att kolla på tv.. och andra halvan har jag gjort läxor och sån skit.

Dagens höjdpunkt var nog, där har ni bevis på att min dag inte har varit speciellt händelserik. Men imorrn är de fredag så får ta igen det då! :) Veckan har gått riktigt snabbt tycker jag, skönt!

Men nu ska jag ta och fixa till mina naglar lite, puss




Min dag på bild.


Vad är meningen?

Fattar seriöst inte grejjen med den så kallade "mankinin"
Det ser bara sjukt löjligt och fult ut, varför ska man ha en sån egentligen?
Jag ser ingen anledning i de hela, man kan ju lika gärna ha vanliga badbyxor. Mycket snyggare och mycket bättre! hehe.
´
Så vad är meningen med den?
hmm.. vad som är meningen med de här inlägget kan man ju också fråga sig.



snyggt? ..
nja skulle inte tro de!

sjuk...igen!

Tjenare!

Idag blev de ingen skola för mig, mår illa och lite sånt. Fast det är bättre nu, inatt var de mkt värre!
Så de kommer bli att jag sitter hemma hela dan och vilar mig, sen får jag se om jag känner mig tillräckligt pigg för att gå till skolan imorrn. Tror nog jag kommer kunna det, har även skolfoto imorrn.. Kanske inte de roligaste men..

aja jag har ingen ork till att sitta här och blogga nu så vi får höras senare!



Bor för tillfället i min mjukisdress, mys!


Måste rusa!

Oj nu måste jag verkligen skynda mig iväg till min träning som börjar om 10 minuter!!
Matten får vänta till ikväll..



Är hemma igen strax innan nio.


Hårfärger

Sitter hemma i min ensamhet och gör läxor-.- men malin gör mig sällskap i telefonen i alla fall :)
Men satt och och kollade lite på vad jag har haft för hårfärger "genom tiderna" hehe så kul har jag... aja tänkte iaf ladda upp de nu ;) har inte så mkt att säga så då kan man ju alltid visa vad man har roat sig med i bilder.



Vilken färg passar jag bäst i?

Dagens "vill ha"

Det finns ju himla många olika "saker" att ha sin musik i, mp3 eller ipod av olika slag, mp4 (har jag för mig att de finns) sen kan man ju ha en massa musik i mobilen. 

För tillfället så har jag min musik i en ipod nano men har börjat tröttna lite på den plus att den inte har så bra minne. Så nu vill jag byta ut den till en ipod touch, hehe. Fast jag väntar nog med att köpa en sån ett tag, än så länge har jag ju klarat mig med min andra så kan ju alltid hoppas på att få en vid jul ;P ganska långt kvar men de är inte precis bråttom ;)

        
Ipod nano                            ------>                        ipod touch

JA TACK!


Idol

Någon mer än jag som kollade på idol idag?.. haha tycker synd om stackrarna som tror dom kan sjunga men inte ens kan ta en ton, men det är iaf underhållande! ;P Brukar följa programmet tills alla auditions är klara sen så kollar brukar de bara bli att jag kollar nån gång ibland.



här har vi ju ett exempel på en riktigt tondöv snubbe, han säger sig ju vara "Sveries svar på Rihanna".. njaa skulle inte tro de va?

Lockar

Har varit riktigt dåligt med uppdatering idag men  jag har faktiskt varit duktig och pluggat hela dagen men nu är jag äntligen klar med det för idag! *phuuu*
Nu ska jag sätta mig framför idol och efter de andra avenyn.
Hörs efter de!



hade ju lovat att lägga in resultatet ifrån mina flätor som jag sov med, de blir ju mkt bättre med locktång men de här  sliter iaf inte på håret så mkt!

Men nu måste jag rusa ner!

tjohopp

just ligger jag i sängen och latar mig  med laptopen på magen. Skönt att redan vara klar, så nu kan jag bara släcka så fort jag blir trött. hmm.. de blir förmodligen rätt snart då! Känner att jag behöver sova, är ganska trött så.. fast de finns ganska många anledningar till det så de är egentligen inte så konstigt.

* Jagade syrrans kanin som smitit ut på ballkongen inatt.
* Sov bara 6 och en halv timme inatt.
* Sprungit 3.6 km.
* Haft träning 1 och en halv timme.

De var de kanske inte låter så farligt men känner iaf av det.
aja nu är jag nyduschad och fräsch och har flätat håret för att
 se hur de blir med lockar, resultatet kan ni få se imorrn så kolla in då ;)




puss&gonatt!

inte min dag..!

okej de här har verklligen inte varit min bästa dag! Har inte varit på humör alls. För de första så är det måndag, vilket betyder att de är 5 dagar kvar till helg igen.. morgonen började inte bra heller, hittade ingenting så blev sjukt irriterad och skyllde de mesta på min syrra.. pms humör! Eftersom jag inte hittade nått så blev jag sen och var tvungen att springa ner till skolan men hann precis iaf! Skoldagen gick ändå rätt snabbt kändes de som men whatever jag var fortfarande på dåligt humör. Slutade tidigare pga att vi sprang ok-varvet sista lektionen på 3,6 km.. sprang på 17.20, slog iaf mitt rekord med typ 40 sekunder så de var ju iaf något positivt idag. Sen kom jag hem och var kanske lite väl grinig på pappa som kom hem, menmen skit samma. Försökte mig på att göra lite läxor sen, läste nån bok men blev så sjukt trött så tror jag somnade till istället. Men ska ta och göra klart den innan träningen klockan halv sju iaf för jag orkar inte ha allt kvar till slutet av veckan.

nu vart de ett väldigt negativt inlägg men de är iaf en liten sammanfattning av min dag.

 


Misslyckat eller lyckat?..avgör själv!

Hemma igen efter en biokväll med josefin! Vi hade det riktigt trevligt men stresseigt...i onödan!!
Det började med att vi direkt går och köper biljetter till 20.40 bion (sommaren med göran) Då kanske klockan var runt halv sju så vi hade iaf gott om tid till att kolla runt i lite affärer och sedan äta middag. Men sen gick nått fel... När vi var inne på h&m så säger Josefin; Bion börjar om 20 minuter!! Och vi hade inte ätit än så vi fick skit bråttom och sprang till matstället och stressade oss igenom en god middag (den blev ju inte så god med tanke på att vi slängde i oss den). Klockan var 37 när vi hade ätit klart så vi sprang iväg mot biografen eftersom filmen bärjade 40. Fast eftersom det ändå bara är reklam typ 10 minuter i början så ställde vi oss i kön till popcornen för att köpa med oss lite sånt in. När vi äntligen var klara att gå in vid ungefär 50 så ser vi att de har spärrat av... men så ser vi nån snubbe som jobbade där så vi ropade på honom.

- Vi är lite sena men vi ska på den här. (visar biljetten)

-hmm.. ni är snarare tidiga! Den börjar inte förrän om 50 minuter men vi släpper in 10 minuter innan så kom tillbaka då.

 

gaaah!! så typiskt! Här har vi stressas oss till döds och så hade vi kollat fel på en timme -.-

Menmen om man ser de positiva i de hela så missade vi ju inget iaf, inte ens reklamen men den är ju mkt att se.. Filmen var faktiskt hyfsat bra ändå, lite smårolig sådär.

Men eftersom de är skola imorrn så ska jag hoppa i säng snart  men först så har vi min outfit för kvällen.




dröm söta drömmar nu!
ciao


Då har vi valt.

Sådär nu har vi iaf bestämt att vi ska åka in och kolla på "sommaren med göran" fanns inte alls många som verkade tillräckligt bra för att se på bio.. menmen den fick duga, kanske är den jätte bra? hmm.. jag vet inte riktigt de men jag har inga förväntningar så den kan ju vara överraskande bra, de får man se. Svenska filmer brukar inte vara mina favoriter men sånt kan ju alltid ändras!



Någon som har sett den, va tyckte du isåfall? ;)

Bio?

Kom hem för ungefär en timme sen nu. Var riktigt trött på gympan så jag och joséfin var busiga och sa att vi behövde gå tidigare för att vi skulle på bio, hehe. Men så tyckte vi att det lät bra att gå på bio på "riktigt" också så det är vad vi ska göra ikväll. Vi åker nog in till Kista centrum när vi är klara och går runt där en stund innan vi äter middag och sedan går på bio. Vi har inte bestämt vilken vi ska se än men de får ni veta sen ;)
Om ni vet någon bra film som är bioaktuell så lämna gärna en kommentar :)


nattblogg

Någon vaken?.. eller det är ju ändå lördag så jag antar att det inte bara är jag som är uppe mitt i natten. Sitter iaf hemma hos josefin nu, blev bara att jag träffade henne ikväll. Vi har varit ute i stort sätt hela kvällen och flummat, trevligt! Vad har ni gjort denna lördagskväll då? (:

Är grymt trött nu.. ögonlocken faller bara längre och längre, kommer inte orka sitta uppe länge till. Men det är väl lika bra att vi går och lägger oss snart så vi orkar upp till gympan som börjar vid halv tolv imorrn.. lite småjobbigt kanske men de funkar nog.

natti!


@home

nu har jag kommit hem igen, hehe va ska man säga?.. de gick skit dåligt att sälja! inte ens en biljett sålde vi, riktigt dåligt fast vi gick inte runt så mkt heller så men ska nog hjälpa henne en annan dag också. De blev att vi gick och köpte glass istället. Aja ikväll så ska jag nog möta upp josefin igen och även malin får se vad vi hittar på. Kommer iaf sova kvar hos josefin eller så sover hon här de får vi se sen.

Just nu sitter jag och väntar på mat, har inte ätit så mkt idag så är riktigt hungrig nu!
De brukar bli sen middag när de är helg här hemma men de funkar, det blir grillat iaf så det är värt att vänta på. Ska ner och hjälpa till med dukningen nu tänkte jag så det går lite snabbare iaf!

 


Nu sticker vi.

hehe hon ringde faktiskt precis efter jag laddat upp förra inlägget så jag behöver inte vänta längre :) när man talat om trollen huh?
Så nu har vi bestämt att vi ska mötas vid ica för att köpa bussremsa/kort. Är tillbaka senare  ikväll.

pussar



Nu ska vi iväg på äventyr, haha!
bild från i våras, hon kittlar mej trodde nästan jag skulle dö!
nä inte riktigt men de va sjukt jobbigt iaf! ;P





medans man väntar?..

Har suttit klar ett tag nu och väntar på att josefin ska bli klar, hehe de kan ju ta ett tag ;P Vad ska man hitta på medans man väntar då? man kan ju alltid roa sig med att ta kort så här är iaf dagens outfit.





hmm.. va ska ja göra nu då?


EUUW!!

fy faaan va äckligt!!!!!
Mamma ropade  just på mig och sa åt mig att kolla ut genom fönstret... va ser jag?! en skiit stor och äcklig spindel!! Börja typ skrika och sprang iväg!.. hatar spindlar! tror den var giftig också, för den hade typ nått kors tror jag! :o



EUUUUW!!! hjälp!

Lördaag!!

Godmorgon! sovit gott? De har iaf jag, mår mycket bättre nu också så blir de ingen hemma dag! Ska åka in till stan lite senare idag med Josefin och hjälpa henne sälja biljetter till skumpartyt, jennifer ska nog också med tror jag ;) Hon har inte fått någon biljett såld än så nu ska vi sälja slut på dom! hehe nja så  bra går de säkert inte men nån måste vi ju iaf få såld! så om ni är sugna på att gå så befinn er inne i stan så kanske ni hittar på oss.

Än så länge har jag inget bestämt inför kvällen men nått blir de! De kommer väl upp nått under dan.

Titta vad som kom med posten!

Såg precis att jag fått ett hem ett stort brev. Kan ni gissa vad de va i?.. en påse godis, haha!
Hade helt glömt bort det men för några år sedan blev jag medlem på gratisgodis där man samlar poäng oxh godis genom att t.ex bli medlem på olika sidor eller anmäler sig till tävlingar. Hur som helst så kom jag för några veckor  att tänka på att jag var medlem där och loggade in. Såg att jag hade samlat ihop 30 godisar, haha duktig jag är! ;p Jag skickade iaf hem det för annars kommer jag bara glömma bort det eftersom jag aldrig är inne. 



lite gratis fredagsgodis då, inte för att jag vet om jag kommer
 kunna äta nått men annars sparar jag de väl bara;)

sjuk...

så typiskt... nu sitter jag hemma pga illamående. Och det är fredag! gaah!! jag som hade tänkt att de här skulle bli en rolig helg.. Men jag får väl stanna hemma och vila mig ikväll och så får jag hitta på nått imorrn, sjuk eller inte jag tänker inte sitta hemma hela helgen! Hela natten har jag vaknat till varannan halvtimme kanske av att jag mått illa... men tur att jag inte blivit magsjuk iaf! peppar peppar.

Sitter just nu och kollar på tv, som jag alltid gör när jag är sjuk. Finns inte så mkt mer att göra eller man orkar inte riktigt något annat. Eftersom jag sov så pass dåligt inatt så känner jag mig fortfarande trött så ska nog gå och lägga mig en stund.

kramar

trött, nu?

Är faktiskt sjukt trött redan nu, men det kanske egentligen är bra? om jag väl går och lägger mig snart så får jag ju iaf den sömn jag behöver! Tror faktiskt jag ska försöka..men när jag har tvättat bort sminket och borstat tänderna osv. så är jag säkert pigg igen, så är det alltid! Om t.ex Malin sover här och vi kanske bestämmer oss för att göra oss klara för sängen vid 3 halv 4 eller nått, men nejdå när vi är klara är vi såklart inte trötta längre utan sitter uppe nån timma till.. vilket leder till att vi går upp seent! Och eftersom jag inte är något större fan av att gå upp sent så är det alltså dåligt! menmen får väl hoppas på att jag fortfarande är trött efter, hur som helst kan jag inte sitta hät tills jag somnar bara för att jag inte vill bli pigg, ni hör ju hur de låter? inte smart precis.

okej nu känner jag att de här blev ett väldigt onödigt/tråkigt inlägg men jag tänker inte så långt när jag är trött så skyller på de. hehe aja gonatt så hörs vi imorrn!

puss



Tror inte jag skulle klara mig utan musik(!)...



älskar låten:D

hehe, gör fortfarande inte vad jag borde. Gjorde ett försök på so.n förrut med tröttnade efter halva så strunta i den.. Men de är nog egentligen inte så viktiga grejjer, tror inte vi ska ha nått test eller så som tur är! Så jag kan ju fortsätta spela sönder den här låten istället :D perfekt!

Me right now..

Såhär känner jag mig just nu..läxor deppar alltid ner mig!


Dagens

borde verkligen plugga just nu men jag orkar inte!! Så de är lika bra att låta bli.. kommer ändå inte gå bra! Fast jag måste väl göra de senare ändå..kommer inte undan. Måste plugga på lite saker om Islam och sen lite spanska.. allt tills imorrn också. Men nu är de ju bara en dag kvar till helg! så ska väl inte klaga så mkt. Har inte så många planer än så länge men hittar på nått ;) tänker inte ha en till tråkhelg iaf!



Dagens.

jeansleggins, lila tröja, svart linne, smycken, svart väska med nitar.

stygg vovve!

Hello sunshines :)

har precis kommit hem efter en promenad med saga, vi gick på som vanligt och allt gick bra..tills de kanske var 50 meter kvar hem(?) Då fick hon för sig att börja jaga nån katt som satt i en buske, vilket jag inte var beredd på så hon slet sit loss och mördade mitt finger på köpet, stackars mej! :'( Hon fick sig iaf en rejäl utskällning efter det så får väl hoppas hon inte gör om det! Tror faktiskt hon märkte att jag var sur på henne, men de är bara bra ;) Men jag kan ju inte sura på henne hela dagen så får väl gå dit snart så hon inte börjar tro att jag hatar henne! :p

aja vad ska jag göra nu?.. jo läxor -.- så sjukt tråkigt! Vi har bara gått skolan i 2 veckor(?) eller nått och redan fått massa läxor, så de är väl bara att sätta igång... Måste hinna med det innan träningen som börjar vid halv 7 så måste väl börja nu. Hörs efter den!<3 


mitt lilla busfrö. (bild ej från idag)
hon har gjort många skumma saker i sina 3 år.

Godmorgon!

hmm.. gick upp vid halv 7 men det är väl fotfarande morgon så(?)
aja jag sitter iaf på svenskalektion just nu, kanske inte de roligaste men de funkar. Hinner inte med nått längre inlägg nu pga att vi sluter nu så måste iväg till nästa lektion.. men vi hörs senare!


Säger gonatt med ett.. GRATTIS!! :D

Nu ska jag ta och försöka sova så att jag kommer upp i tid imorrn, försov mig lite idag..
Men innan jag somnar så tänkte jag bara säga grattis till Josefin som fyller 15 idag! :D<3 Hoppas du hade en perfekt födelsedag! puss på dej<3




Gonatt!


Skolfoton

Hittade min pärm som alla gammla skolfoton är samlade i. Tror seriöst aldrig att jag blivit nöjd, eller upp till kanske 3.an så brydde jag mig väl inte men.. aja tänkte iaf dela med mig av mina "vackra" skolfoton. Lite kul är det ändå att se sig själv så liten, förstår nästan inte att det är jag, eller det är svårt att föreställa sig att det faktiskt är jag som är på bilderna och som har varit sådär liten. De bästa som fanns var väl alla barbiedockor man hade, kunde sitta flera timmar och leka med sånt. Kommer ihåg att jag och min syster hade vääldigt många och hade gjort små familjer och alla hade ett namn (!) fattar inte hur vi kom ihåg, samma sak med alla gosedjur, de hade också namn. Saknar den tiden ibland, man behövde inte tänka på annat än det som hände just då..



Såg att jag råkat skriva fel på ett årtal, men ni förstår kanske att det är 2006 och inte 2009 ;)


Vem bär den bäst?



De händer ju ibland att kändisar syns på röda mattan i likadana klänningar. Hittade ett sånt exempel här. Så vem tycker ni bär klänningen bäst, Eva Longoria eller Lindsay Lohan.

Själv tycker jag att Eva bärde upp den här klänningen bäst!


ingen musik

Fick nyss håltimme från musiken så nu sitter jag hemma istället och ska inte tillbaka förrän klockan ett :) Skönt med lite vila! Hade bara musik i kanske 10 minuter då vi fick veta vilket instrument vi ska spela den här terminen, jag fick då gitarr. De blir nog bra, har ganska lätt för det. Har lite förtur också eftersom jag tog gitarrlektioner fast det var vääldigt länge sedan, typ kanse 4.an (?) hehe så de räknas väl inte ;P menmen nu ska jag ta och fixa lite lunch och bara ta de lugnt resten av håltimmen, see you later!

 


I skolan

Just nu sitter jag i datasalen i skolan, så jag kan ju passa på att slänga in  ett litet inlägg. Har inte mycket att säga egentligen men när man väl har tillgång till internet så ;) Vet inte riktigt vad vi ska göra här, har inte lyssnat, hehe. Kanske inte de smartaste, om jag ska slippa stressen så är de en början att lyssna på vad man ska göra..
men fick precis reda på att vi skulle söka information om vad som hände årtalet som man själv föddes, alltså år 1994. Så jag måste väl börja med det..*suck*

Slutar skolan klockan tre idag så då kommer jag tillbaka igen.
puss från mej och mican som ville va  med på ett hörn ;)


RSS 2.0